Ponturi tenis propuse de Tennis.tipster.92 20.10.2020

Scris de Tennis.tipster.9220/10/2020

Pentru ziua de marti, 20 octombrie va ofer mai jos 2 pronosticuri care ar trebui sa fie castigatoare, alegand doi favoriti din turneul de la Antwerp. Analiza acestora o puteti regasi in articolul urmator:

Pronosticuri tenis 20 octombrie 2020

K. Nishikori – P. Andujar (ora 15:00) ponturi pariuri

Kei Nishikori pare sa nu isi mai regaseasca forma din urma cu cateva sezoane, traversand si o perioada plina de accidentari, iar dupa turneul de la Paris a decis sa ia o pauza competitionala de 3 saptamani. Are insa parte de un debut relativ usor in turneul de la Antwerp, impotriva lui Pablo Andujar, un jucator preponderent de zgura, fara rezultate notabile pe celelalte suprafete. Jocul rapid din sala ii convine lui Kei Nishikori, el fiind unul dintre cei mai rapizi jucatori din circuit. Ma astept sa isi confirme statutul de mare favorit in aceasta partida si sa obtina o victorie simpla, in minimum de seturi, diferenta de consistenta in joc pe aceasta suprafata fiind superioara jucatorului japonez.
K. Nishikori – P. Andujar (ora 15:00)
Pronostic: 
K. Nishikori 2-0
Cota: 
1.55 @

L. Harris – C. Moutet (ora 16:45) ponturi pariuri

Lloyd Harris porneste cu prima sansa in confruntarea contra francezului Coretin Moutet, francez care nu a luat parte la niciun meci in conditii indoor in acest an. Spre deosebire de el, Lloyd Harris a ajuns pana in sferturile de finala de la Koln de saptamana trecuta, iar la Antwerp a castigat 2 meciuri de calificare extrem de clar, fiind deja obisnuit cu conditiile rapide din sala. Ma astept ca Lloyd Harris sa confirme statutul de favorit printr-o victorie consistenta, avand un joc mult mai agresiv decat adversarul sau, iar jucatorul francez va face cu destul dificultate tranzitia de la zgura la hard indoor.
L. Harris – C. Moutet (ora 16:45)
Pronostic: 
L. Harris -2.5 game-uri
Cota: 
1.85 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: