Ponturi tenis 20.10.2021

Scris de adrian198120/10/2021

Saptamana 18-24 octombrie este una plina de tenis cu un turneu mixt foarte important, cel de la Mosvova si alte doua turnee, unul masculin (ATP Antwerp) si unul feminin (WTA Tenerife). Astfel, ne asteapta zilnic o multime de meciuri foarte interesante dintre care tipsterii nostri au selectat cateva si va ofera ponturile lor de miercuri 20.10.2021.

Alejandro Davidovich Fokina – Christian Garin ponturi pariuri

Davidovich Fokina pare sa fi depasit pasa proasta in care s-a aflat ceva timp, la Indian Wells l-a batut pe Johnson si a pierdut la Harris iar aici in primul tur a castigat cu Thompson, dupa un meci foarte bun reusit.

Garin a jucat si el la Indian Wells, a castigat cu Escobedo si a pierdut apoi cu De Minaur. De fapt Garin este un jucator bun pe zgura, pe hard e un jucator de pluton si asta se vede si din rezultatele sale pe aceasta suprafata.

Revenit la o forma buna, Davidovich Fokina este jucatorul mai bun pe hard si cred ca va castiga acest meci in fata unui adversar care joaca mai mult din obligatie turneele acestea pe suprafete rapide.
adrian1981
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
Alejandro Davidovich Fokina – Christian Garin
Pronostic: 
victorie Davidovich Fokina
Cota: 
1.57 @

Tereza Martincova – Garbine Muguruza ponturi pariuri

Martincova a facut un meci ingrijit cu Irina Bara comitand o singura duble greseala si aceea tarziu la finalul meciului. De altfel, jucatoarea din Cehia are rareori meciuri cand face mai mult de 1-2 duble, si asta in meciurile lungi si echilibrate.

Muguruza este favorita clara a meciului si cu siguranta va incerca sa termine rapid meciul, atunci cand serviciul ii merge nu comite duble aproape deloc.

Ma astept totusi la un meci cat de cat echilibrat, cu Martincova reusind sa stea aproape macar o parte din meci, astfel ca daca nu vor fi putine gameuri pe propriul serviciu, cresc si sansele sa se comita duble greseli.
adrian1981
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
Tereza Martincova – Garbine Muguruza
Pronostic: 
peste 2.5 duble greseli
Cota: 
1.87 @

Aryna Sabalenka – Ajla Tomljanovic ponturi pariuri

Sabalenka revine in circuit dupa ce n-a mai jucat de la US Open dar cu siguranta stilul ei de joc a ramas acelasi, foarte ofensiv cu mult risc la serviciu si agresiva la retur.

Tomljanovic a jucat la Indian Wellsunde a ajuns pana in optimi dupa ce le-a batut pe muguruza si Zidansek iar aici in primul tur a trecut de Samsonova intr-un meci in care a comis 3 duble greseli.

Cam asta e media de duble pe meci a lui Tomljanovic, iar cu stilul de serviciu al Arynei Sabalenka cred ca putem merge pe cel putin 7 duble greseli in meci, chiar daca cota nu este una grozava.
adrian1981
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
Aryna Sabalenka – Ajla Tomljanovic
Pronostic: 
peste 6.5 duble greseli
Cota: 
1.60 @

Illya Marchenko – John Millman ponturi pariuri

Millman este un jucator foarte bun la serviciu, mai mereu reuseste multi asi si procentaje foarte bune cu serviciul dar in opinia mea acum nu traverseaza o forma de invidiat chiar daca in meciul cu Bonzi din primul tur a jucat destul de bine.

Marchenko a jucat foarte bine in primul tur cu bublik reusind sa-I sparga de 3 ori serviciul kazakului chiar daca nu a avut un procentaj prea bun de reusita la punctele jucate de Bublik cu primul.

Probabil pe asta se bazeaza si Superbet cand a fixat acesta limita destul de sus, in opinia mea, la punctele castigate de Millman cu primul. Eu il vad capabil pe Marchenko sa castige un sfert din acestea si chiar ii dau sanse la castigarea partidei.
adrian1981
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
Illya Marchenko – John Millman
Pronostic: 
Millman sub 77.5% puncte castigate din primul serviciu
Cota: 
1.85 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: