Ponturi tenis 21.06.2021

Scris de adrian198121/06/2021

In saptamana care precede Wimbledonul avem, pe langa calificarile de la Wimbledon, 3 turnee importante, toate pe iarba, turneul mixt de la Eastbourne, turneul masculin de la Mallorca si turneul feminin de la Bad Homburg. Tipsterii nostri au analizat cateva meciuri de luni 21 iunie 2021 si va propun in acest articol ponturile lor.

Pronosticuri tenis 21 iunie 2021

Alize Cornet – Arantxa Rus ponturi pariuri

Cornet vine dupa o semifinala jucata la turneul pe iarba de la Berlin si le-a invins pana acolo pe Anisimova, Andreescu si Muguruza, jucatoare bune pe aceasta suprafata.

Rus este la primul turneu pe iarba din sezon, joaca modest pe zgura, la Wimbledon ori pierde in calificari ori, daca este direct pe tablou, pierde din primul tur. Cornet, in schimb, are chiar anul trecut un sfert de finala la Eastbourne.

Avand in vedere forma buna in care se afla si rezultatele de saptamana trecuta, o vad favorita pe Cornet in acest meci mai ales ca fiind inceput de turneu gazonul este in stare foarte buna si mingea sare rapid.
adrian1981
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut
Alize Cornet – Arantxa Rus
Pronostic: 
victorie Cornet
Cota: 
1.55 @

Stefano Travaglia – Guido Pella ponturi pariuri

Un meci intre doi jucatori care, cel putin pe hartie, nu se impaca prea bine cu aceasta suprafata. Tocmai de aceea meciul probabil va fi unul echilibrat si posibil chiar de 3 seturi.

Travaglia s-a tinut bine in singurul meci pe iarba din acest sezon, cel cu Berrettini, pierzand destul de greu dupa 2 tie break-uri, Berrettini avea sa castige turneul pana la urma.

Pella a jucat 2 meciuri pe iarba, ambele pierdute, cu Thompson la Stuttgart si cu Lacko la Halle, in ultimul aratand ca poate sa joace bine si pe iarba.

Ma astept la un meci echilibrat, cred ca vom avea cel putin un set cu prelungiri iar pronosticul propus poate fi castigator si daca nu se joaca 3 seturi.
adrian1981
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut
Stefano Travaglia – Guido Pella
Pronostic: 
peste 21.5 gameuri
Cota: 
1.57 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: