Ponturi tenis propuse de Tennis.tipster.92 21.10.2020

0

Pentru ziua de miercuri, 21 octombrie va ofer mai jos 3 pronosticuri din turneele de la Antwerp si Koln, meciuri in care eu am mare incredere ca pot aduce profit si azi. Analiza acestora o puteti gasi in articolul de mai jos

Pronosticuri tenis 21 octombrie 2020

Tennis.tipster.92
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut
Procentaj: 42.9%
Castigate: 6/14
Primul meci al zilei din turneul de Antwerp va avea loc intre britanicul Aljaz Bedene si canadianul Milos Raonic, semifinalistul de saptamana trecuta de la Koln. Milos Raonic a aratat o forma excelenta in turneul din Germania, fiind invins surprinzator in setul decisive de Borna Coric, in timp ce Aljaz Bedene nu a disputat niciun turneu dupa Roland Garros. Tinand cont de suprafata rapida din sala de la Antwerp, ma astept ca inceputul meciului sa fie unul echilibrat, de tatonare, chiard daca Milos Raonic porneste cu prima sansa, datorita formei actuale si a celor 3 victorii din meciurile directe. Voi miza astfel pe un scor egal dupa primele 4 game-uri, 2-2, gandindu-ma ca britanicul va incerca sa se tina aproape de Milos Raonic si sa caute castigarea tiebreak-ului, fiind aproape imposibil sa ii faca break canadianului.81 lei bonusuri fara depunere la pariuri online!


31 lei bonus FARA DEPUNERE! Inregistreaza-te AICI, fa verificarea contului si maine vei primi bonusul!


+


50 lei pariu gratuit FARA DEPUNERE! Inregistreaza-te AICI, verifica contul si maine vei primi pariul gratuit!


M. Raonic - A. Bedene
Pronostic: Scorul dupa primele 4 game-uri: 2-2Cota: 1.72

Click aici pentru a paria acest pronostic
Un duel 100% american va avea loc in turneul de la Antwerp, intre doi jucatori cu un serviciu excelent si un joc la retur destul de neglijent, Taylor Fritz si Reilly Opelka. Scorul confruntarilor directe este 4-2 in favoarea lui Taylor Fritz, insa de cele mai multe ori acestea au fost meciuri echilibrate. Suprafata de joc din sala din Belgia este una rapida, iar cei doi au doua dintre cele mai puternice servcii din circuit, ceea ce inseamna un mare avantaj in acest meci. Ma astept la un duel echilibrat, decis cel mai probabil in urma unor tiebreak-uri si un posibil set decisiv, insa ca pronostic eu ma voi axa pe un debut de partida foarte echilibrat, lipsit de break-uri, scorul fiind egal dupa primele 6 game-uri, 3-3.

T. Fritz- R. Opelka
Pronostic: Scorul dupa primele 6 game-uri: 3-3Cota: 1.75

Click aici pentru a paria acest pronostic
Jan Lennard Struff porneste ca mare favorit in fata lui Marco Cecchinato, proaspatul finalist de la Sardinia, turneu disputat insa pe zgura, in conditii total diferite fata de cele indoor de la Koln. Singura intalnire directa pe hard a fost castigata de jucatorul german, in minimum de seturi, in 2018. Neavand deloc o perioada de acomodare cu noile conditii de joc, Marco Cecchinato va avea mari probleme impotriva jocului agresiv a lui Struff, bine implementat in aceste condtii, in ciuda faptului ca saptamana trecuta a fost invins chiar din runda inaugurala, invins de Oscar Otte. Mizez astfel pe un turneu bun facut in aceasta saptamana de Jan Lennard Struff si pe o victorie in minimum de seturi in acest duel.

M. Cecchinato - J.L. Struff
Pronostic: J.L. Struff 2-0Cota: 1.50

Click aici pentru a paria acest pronostic
Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 Radu Oprea
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat
31 din 5062%+935.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here