Ponturi tenis 22.05.2021

0

Turneele de tenis de la Geneva, Lyon, Parma si Belgrad programeaza in acest week end semifinalele si finalele. Toate aceste meciuri sunt analizate de tipsterii nostri care va propun si cateva ponturi la cote foarte bune.

Pronosticuri tenis 22 mai 2021

adrian1981
Forma: Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut
Procentaj: 67.2%
Castigate: 45/67
Konjuh pare de neoprit la acest turneu, dupa calificari si un prim tur in care a avut ceva dificultati, a atins un nivel de joc foarte ridicat si le-a invins fara drept de apel pe Putinseva in optimi si pe Podoroska in sferturi.

Serrano a jucat si ea calificari iar tabloul foarte favorabil a facut sa ajunga in semificale fara sa intalneasca vreo jucatoare din top 100 sau care macar sa joace bine pe zgura.

O vad pe Konjuh cu prima sansa, are un nivel de joc ridicat, se descurca excelent pe zgura si are sansa la o prima finala WTA din cariera mai ales ca adversara este una de batut.

Osorio Serrano - Ana Konjuh
Pronostic: victorie Konjuh Cota: 1.62

Click aici pentru a paria acest pronostic
Tsitsipas merge ceas la acest turneu, jocul sau nu a fost afectat de infrangerea de la Roma atunci cand a fost intors dramatic de Djokovic in semifinale. I-a invins clar pe Paul si Nishioka si are culoar bun pentru castigarea trofeului.

Musetti e un jucator bun pe zgura dar e departe de nivelul de joc al grecului, cei doi s-au mai intalnit acum 2 luni pe hard la Acapulco si Tsitsipas a facut instructie cu italianul administrandu-i un 6-1, 6-3 scurt.

Poate meciul nu va fi la fel de usor pentru Tsitsipas dar in mod normal, daca joaca ca si pana acum, grecul va castiga in minim de seturi, fara prea mari probleme.

Lorenzo Musetti - Stefanos Tsitsipas
Pronostic: Tsitsipas 2-0 Cota: 1.68

Click aici pentru a paria acest pronostic
Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut
45 din 67 67% +1148.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here