Ponturi tenis 24.03.2023

Scris de adrian198124/03/2023

Turneul mixt de la Miami este unul extrem de important in circuit, nu numai ca este un turneu de 1.000 de puncte dar si pentru ca reuneste aproape toti jucatorii si jucatoarele din circuit, aproape ca un grand slam.

Avem in fiecare zi o multime de meciuri foarte interesante iar tipsterii nostri au selectat cateva si va ofera in acest articol ponturile lor de vineri, 24 martie 2023.

Karolina Muchova – Lin Zhu ponturi pariuri

Chiar daca Zhu este jucatoarea mai bine clasata in ierarhia WTA, aici este mare favorita Muchova si pe buna dreptate judecand dupa ultimile prestatii.

Daca la Indian Wells s-a oprit in sferturi, invinsa de campioana Rybakina, aici are 3 meciuri jucate pe care le-a castigat categoric: 6-1, 6-1 cu Watson, 6-1, 6-3 cu Kucova si 6-0, 6-2 cu Teichmann.

In fata unei Muchova aflata in forma fantastica nu o vad in stare pe Zgu sa faca prea multe, mai ales ca la Indian Wells n-a aratat cine stie ce forma fiind invinsa clar de Tsurenko.
adrian1981
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
Karolina Muchova – Lin Zhu
Pronostic: 
Muchova 2-0
Cota: 
1.68 @

Varvara Gracheva – Ons Jabeur ponturi pariuri

Chiar daca nu obisnuiesc sa ma arunc la cote mari, aceasta cota mi se pare de neratat pentru ca e nevoie doar de un singur as trimis de Gracheva pentru a fi castigator.

Rusoaica traverseaza o forma fantastica dupa ce la Austin a jucat finala iar la Indian Wells a ajuns in optimi pornind din calificari. La Austin a avut 4 meciuri din 5 in care a pus minim 1 as iar la Indian Wells a reusit minim 1 as in 3 meciuri din 6.

Aici la Miami suprafata e mult mai rapida ca la Indian Wells, Gracheva a jucat deja 3 meciuri si a reusit 3 victorii in minim de seturi, reusind: 1 as cu Jani, 3 asi cu Stearns si 2 asi cu Zanevska.
adrian1981
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
Varvara Gracheva – Ons Jabeur
Pronostic: 
total asi Gracheva: 1+
Cota: 
2.35 @

Alexei Popyrin – Botic Van De Zandschulp ponturi pariuri

Popyrin este un jucator inalt, are 1.96 si de aceea serveste foarte puternic reusind multi asi in meciurile sale.

Aici la Miami, pe acest hard rapid, serviciul lui e si mai eficient si poate asa se explica de ce a reusit nu mai putin de 16 asi intr-un set si jumatate cu Ymer.

Cu Van De Zanschulp se anunta un meci echilibrat iar daca vom avea set sau seturi cu prelungiri, sansele ca Popyrin sa reuseasca 8 sau mai multi asi sunt foarte mari chiar daca meciul se decide in 2 seturi.
adrian1981
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
Alexei Popyrin – Botic Van De Zandschulp
Pronostic: 
total asi Popyrin: 8+
Cota: 
1.65 @

Guido Pella – Denis Shapovalov ponturi pariuri

Pentru Denis Shapovalov turneul de la Miami reprezinta o buna oportunitate de a-si regasi ritmul de joc, fiind iesit din forma in ultimele luni. Adversarul din primul meci de la Miami pare sa fie unul facil, in persoana lui Guido Pella, absent o perioada lunga din circuit si pentru care hard-ul nu reprezinta o suprafata forte. Shapovalov a castigat clar singurul meci direct, cu 6-2 6-3, pe zgura, la Roma, astfel ca si pe hard porneste ca mare favorit. Canadianul are nevoie de un succes solid pentru a prinde incredere si consider ca il va obtine cu autoritate.
Guido Pella – Denis Shapovalov
Pronostic: 
Denis Shapovalov -1.5 seturi
Cota: 
1.61 @

Davidovich Fokina – Brandon Nakashima ponturi pariuri

Alejandro Davidovich Fokina este intr-o forma buna, fiind sfert finalist pe Indian Wells, in timp ce Brandon Nakashima este un bun jucator pe aceasta suprafata. Americanul va avea de partea sa o buna parte din publicul de la Miami si va fi foarte motivat. Singurul meci direct a fost castigat de Fokina in 2 seturi, insa unul dintre seturi a ajuns la tiebreak. Ii consider pe cei doi jucatori cu stiluri similare de joc, ce prefera schimburile de mingi din spatele terenului, astfel incat ma astept la un meci echilbrat si spectaculos, cu multe game-uri.
Davidovich Fokina – Brandon Nakashima
Pronostic: 
Peste 21.5 game-uri
Cota: 
1.60 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: