Ponturi tenis 24.06.2021

0

In saptamana care precede Wimbledonul, pe langa calificarile de acolo, avem 3 turnee importante, toate pe iarba, turneul mixt de la Eastbourne, turneul masculin de la Mallorca si turneul feminin de la Bad Homburg. Tipsterii nostri au analizat cateva meciuri de joi 24 iunie 2021 si va propun in acest articol ponturile lor.

Pronosticuri tenis 24 iunie 2021

adrian1981
Forma: Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut
Procentaj: 63.6%
Castigate: 35/55
Bublik are un serviciu devastator si tocmai de aceea are rezultate pe iarba, reuseste de regula aproape de 10 asi pe set, sigur mai sunt si exceptii precum meciul castigat in turul 2 cu Gerasimov dar a jucat relaxat pentru ca adversarul nu a pus practic probleme.

De altfel serviciul va fi cheia meciului, daca Bublik serveste bine, mai ales in eventualele tie break-uri, Sonego chiar nu va avea ce face. Dar aceste tie break-uri imi dau doza de rezerva astfel incat sa nu mizez pe victoria kazacului.

18 asi cu Kukushkin, 21 cu Draper, 24 cu Chardi sunt performantele la serviciu ale lui Bublik in afara meciului cu Gerasimov. Cred ca doar o zi execrabila ar face ca in acest meci, Bublik sa nu depaseasca 10 asi reusiti.

Lorenzo Sonego - Alexander Bublik
Pronostic: Bublik – peste 10.5 asi Cota: 1.55

Click aici pentru a paria acest pronostic
Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
Radu Oprea
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat
15 din 22 68% +795.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here