Ponturi tenis 24.07.2021

Scris de adrian198124/07/2021

Cele 3 turnee masculine de saptamana aceasta: Gstaad (zgura), Umag (zgura) si Los Cabos (hard) si cele 2 turnee feminine: Gdynia (zgura) si Palermo (zgura), se apropie de final si au ajuns acum la faza semifinalelor. Astfel, avem parte de meciuri interesante dintre care tipsterii nostri au selectat cateva pentru a va propune ponturile lor de sambata 24 iulie 2021.

Pronosticuri tenis 24 iulie 2021

Kristina Kucova – Tamara Korpatsch ponturi pariuri

Korpatsch face un turneu foarte bun si meciul din sferturi cu Bondar mi-a confirmat increderea pe care mi-a insuflat-o, a facut un meci excellent si merita sa joace aceasta semifinal.

Kucova, dup ace a reusit sa intoarca decisivul cu bara de la 2-4 a avut un meci marathon in sferturi cu Gorgodze castigand dupa 3 tie break-uri si 4 ore de joc. A facut un turneu bun dar a alternat momentele de joc bun cu cele de joc slab aratand multa inconstanta.

Cred ca un set ii este la indemana lui Korpatsch care ar putea profita de caderile din jocul Kucovei. Eu cred ca are chiar sanse la victorie la ce joc solid a aratat pana acum dar merg pe siguranta si castigarea a minim 1 set.
adrian1981
Forma: Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut
Kristina Kucova – Tamara Korpatsch
Pronostic: 
Korpatsch minim 1 set
Cota: 
1.50 @

Vit Kopriva – Casper Ruud ponturi pariuri

Kopriva este pe locul 249 in clasamentul ATP si cu siguranta aceasta prezenta in semifinalele unui turneu ATP este cea mai buna performanta a sa si este o surpriza chiar si pentru el.

Va avea insa acum o misiune imposibila, Ruud este unul din cei mai buni jucatori pe zgura ai momentului, joaca de-a dreptul sensational si este nevoie de un joc aproape de perfectiune pentru a putea fi invins.

Nu cred ca Kopriva va mai avea sans ape care a avut-o cu Shapovalov care a jucat slab si fara chef, merg pe mana lui Ruud care cred ca va castiga in 2 seturi scurte si de aceea nu cred ca va fi nevoie sa castige mai mult de 12 gameuri.
adrian1981
Forma: Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut
Vit Kopriva – Casper Ruud
Pronostic: 
Ruud – sub 12.5 games
Cota: 
1.71 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat
CÂȘTIGATE
18 din 26
PROCENTAJ
69%
UNITĂȚI
+843
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: