Ponturi tenis 24.11.2022

Scris de Tennis.tipster.9224/11/2022

In aceasta saptamana avem cateva turnee feminine de 125k, respectiv finalele Davis Cup. Va prezentam mai jos cateva pronosticuri pentru ziua de joi, 24 noiembrie, alese de tipsterii nostri specializati pe tenis.

Diana Schnaider – Emiliana Arango ponturi pariuri

Diana Schnaider vine dupa 2 sferturi de finala disputate pe zgura in America De Sud, iar in primul meci de la Montevideo a trecut de experimentata Sara Errani in minimum de seturi. Pe foaie, Schnaider are un meci mult mai usor in turul al 2-lea, impotriva Emilianei Arango, locul al 444-lea WTA si fara rezultate notabile in circuit. Ma astept astfel ca tanara reprezentata a Rusiei, cu un joc foarte bine adaptat pe zgura, sa se impuna din nou in minimum de seturi.
Diana Schnaider – Emiliana Arango
Pronostic: 
Diana Schnaider 2-0
Cota: 
1.78 @

Xiaodi You – Irina Bara ponturi pariuri

Xiaodi You a impresionat in primele 2 meciuri de la Montevideo, castigand fara niciun set la Reka Luka Jani si inca un meci in calificari. O va intalni pe Irina Bara in turul al 2-lea, romanca fiind o jucatoare cu o rezistenta buna in joc, insa fara sa aiba lovituri cu care sa faca diferenta. Chinezoaica You are un joc mult mai agresiv si tinand cont de momentumul pe care il traverseaza, ma astept sa continue forma excelenta printr-o noua prestatie solida.
Xiaodi You – Irina Bara
Pronostic: 
Xiaodi You +1.5 game-uri
Cota: 
2.60 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat
CÂȘTIGATE
25 din 42
PROCENTAJ
60%
UNITĂȚI
+590
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: