Ponturi tenis 25.03.2023

Scris de adrian198125/03/2023

Turneul mixt de la Miami este unul extrem de important in circuit, nu numai ca este un turneu de 1.000 de puncte dar si pentru ca reuneste aproape toti jucatorii si jucatoarele din circuit, aproape ca un grand slam.

Avem in fiecare zi o multime de meciuri foarte interesante iar tipsterii nostri au selectat cateva si va ofera in acest articol ponturile lor de sambata, 25 martie 2023.

Elena Rybakina – Paula Badosa ponturi pariuri

Un handicap pe care-l consider mai sigur cu returnarea mizei daca Rybakina castiga la exact 3 game-uri diferenta.

Dar ma astept ca jucatoarea din Kazakstan care este in cea mai buna forma a sa, sa domine meciul si sa castige mult mai lejer.

Asta si pentru ca Badosa traverseaza o perioada mai slaba, in plus Rybakina a batut-o 6-3, 7-5 acum 12 zile la Indian Wells.
adrian1981
Forma: Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut
Elena Rybakina – Paula Badosa
Pronostic: 
Rybakina(-3 game-uri)
Cota: 
1.60 @

Felix Auger Aliassime – Thiago Moura Monteiro ponturi pariuri

Monteiro este un jucator care pune risc la serviciu si in aproape toate meciurile reuseste sa puna pe tabela si asi si duble greseli.

Un element statistic important este ca in 14 din cele 15 meciuri jucate in circuit in acest an Monteiro a terminat cu cel putin 5 asi si duble greseli pe tabela, singurul meci in care nu a atins aceasta limita a fost cel cu Cachin de la Buenos Aires unde a avut 3 asi si nicio dubla.

Chiar daca Aliassime e mare favorit cred Monteiro are sanse sa stea aproape macar o parte din meci iar serviciul poate fi cheia. Cum va fi obligat sa serveasca bine, suprafata il ajuta si ea, cred ca sansele sa incheie cu un total de 5 asi + duble pe tabela, sunt foarte mari.
adrian1981
Forma: Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut
Felix Auger Aliassime – Thiago Moura Monteiro
Pronostic: 
Monteiro total asi & duble greseli: 5+
Cota: 
1.57 @

Mackenzie Mcdonald – Matteo Berrettini ponturi pariuri

Berrettini nu este in cea mai buna forma a sa insa este un jucator inalt si cu un prim serviciu foarte bun, iar asta il poate ajuta sa castige meciuri mai ales pe aceasta suprafata rapida.

Mcdonald a jucat cu Galan aici in primul tur si a reusit 3 asi desi meciul n-a fost deloc echilibrat, terminandu-se in 2 seturi scurte.

Intr-o zi decenta la serviciu, pe aceasta suprafata rapida, Berettini poate pune lejer 4-5 asi pe set si de aceea cred ca limita pentru un total de 10.5 asi poate fi depasita cu usurinta.
adrian1981
Forma: Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut
Mackenzie Mcdonald – Matteo Berrettini
Pronostic: 
peste 10.5 asi
Cota: 
1.70 @

Marius Copil – Liam Broady ponturi pariuri

Marius Copil reuseste la Biel cel mai bun turneu din acest sezon, jocul sau pe hard indoor avand cel mai bun randament. In semifinala porneste cu sansa a 2-a impotriva lui Liam Broady, insa preconizez un meci echilibrat, ambii fiind excelenti in spatele propriului serviciu. Ma astept astfel la un meci echilibrat, cu mari sanse sa vedem cel putin un tiebreak si posibil un set decisiv pentru deciderea castigatorului, meciul fiind cu o miza buna pentru ambii.
Marius Copil – Liam Broady
Pronostic: 
Peste 21.5 game-uri
Cota: 
1.65 @

Thanasi Kokkinakis – Hubert Hurkacz ponturi pariuri

Thanasi Kokkinakis si Hubert Hurkacz sunt doi jucatori excelenti de serviciu, ce joaca cel mai bun tenis in turneele importante. Polonezul are prima sansa in partida, insa replica australianului ar trebui sa fie una solida aici. Consider ca vom avea un debut de meci strans, cu game-uri de tatonare la inceput, in care cei doi vor incerca sa fie atenti pe propriul serviciu. Astfel, Betano ofera o cota excelenta pentru ca scorul sa fie egal dupa primele 4 game-uri, tinand cont de calitatea serviciului celor 2.
Thanasi Kokkinakis – Hubert Hurkacz
Pronostic: 
Scorul dupa primele 4 game-uri: 2-2
Cota: 
1.52 @

Liudmila Samsonova – Qinwen Zheng ponturi pariuri

In duelul dintre Liudmila Samsonova si Qinwen Zheng ma astept la un meci atipic circuitului WTA, cu putine break-uri, cele doua jucatoare fiind printre cele mai bune jucatoare de serviciu din circuit. Sunt sanse mari ca duelul sa fie echilbrat, cu cele doua mergand cap la cap. Ambele sunt in forma buna in acest turneu, iar borna de 7 break-uri consider ca nu va fi atinsa.
Liudmila Samsonova – Qinwen Zheng
Pronostic: 
Sub 6.5 break-uri
Cota: 
1.95 @

Richard Gasquet – Stefanos Tsitsipas ponturi pariuri

Stefanos Tsitsipas a pierdut in primul tur la Indian Wells si acum cu siguranta va dori sa isi apere statutul de favorit in acest turneu printr-o prestatie mult mai solida.
Il va intalni pe Richard Gasquet, jucator cu stil asemanator de joc, insa cu o consistenta inferioara jucatorului grec. Tsitsipas este jucatorul mai solid si ma astept sa domine schimburile de mingi. Gasquet joaca bine in ultima perioada, insa nu de nivelul celor din top 10.
Mizez astfel pe un succes in minimum de seturi pentru Tsitsipas, care sa ii dea incredere pentru tururile urmatoare.
Richard Gasquet – Stefanos Tsitsipas
Pronostic: 
Stefanos Tsitsipas -1.5 seturi
Cota: 
1.60 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat
CÂȘTIGATE
18 din 26
PROCENTAJ
69%
UNITĂȚI
+843
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: