Ponturi tenis 25.05.2021

0

Turneele de tenis de la Parma, Belgrad si Strasbourg sunt in plina desfasurare si programeaza multe meciuri foarte interesante. Am selectatcateva si va propunem ponturile noastre pentru marti 25 mai.

Pronosticuri tenis 25 mai 2021

adrian1981
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
Procentaj: 64.1%
Castigate: 50/78
Gasquet este in revenire de forma, jocul si rezultatele lui sunt pe o panta ascendenta, dupa ce a pierdut in primul tur la Roma, a facut un turneu acceptabil saptamana trecuta unde a ajuns in sferturi, eliminandu-I pe Barrere si Schwartzman.

Altmaier nu e un jucator de speriat, saptamana trecuta, pe zgura de la Geneva, a pierdut meciuri la Checchinato (locul 104 ATP) sau Feliciano Lopez care a ajuns la aproape 40 de ani.

Experienta lui Gasquet cred ca-si va spune cuvantul, francezul joaca din ce in ce mai bine iar acest turneu premergator Roland Garros pare ideal pentru el sa ajunga in fazele finale

Richard Gasquet - Daniel Altmaier
Pronostic: victorie Gasquet Cota: 1.65

Click aici pentru a paria acest pronostic
Cuevas este in forma foarte buna si joaca excelent pe zgura, saptamana trecuta a facut semifinale la Geneva iar in primul tur aici la Belgrad l-a executat pe Kecmanovic cu un categoric 6-3, 6-2.

Adversarul sau din turul 2, Federico Coria are mai degraba rezultate modeste in 2021 dar este totusi un jucator tenace pe zgura. In primul tur a trecut greu de anonimul Marko Topo si cred ca-I va fi greu sa contracareze jocul variant al lui Cuevas.

Merg pe mana uruguaianului in acest meci dar fiind multe necunoscute pentru mine despre jocul lui Coria, aleg variant mai sigura cu handicap mic pe Cuevas.

Federico Coria - Pablo Cuevas
Pronostic: Cuevas(-2.5 games Cota: 1.50

Click aici pentru a paria acest pronostic
Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
50 din 78 64% +883.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here