Ponturi tenis 26.08.2021

0

Saptamana 23 – 29 august este saptamana premergatoare US Open si cu toate astea sunt programate turneele WTA de la Chicago si Cleveland si turneul ATP Winston-Salem. Pe langa meciuri de la aceste turnee, avem si meciurile din calificarile US Open, tipsterii nostri au selectat cateva si va propun ponturile lor de joi 26 august 2021.

adrian1981
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut
Procentaj: 64.4%
Castigate: 47/73
Meci din turul 2 al calificarilor de la US Open. Marino traverseaza poate cea mai buna forma a carierei, la Montreal le-a invins pe Keys si Badosa si a avut sansa sa joace cu Sabalenka - nr. 2 WTA iar in primul tur de calificari a zdrobit-o pe Udvardy.

Bonaventure avea ultimile 4 meciuri pierdute inainte de primul tur de calificari unde a invins-o, greu, dupa un meci complicat pe Hesse.

O vad favorita pe Marino, Bonaventure a pierdut recent la Begu, Raducanu sau Liu si daca canadianca isi face jocul n-ar trebui sa aiba probleme in a se impune.

Rebecca Marino - Ysaline Bonaventure
Pronostic: victorie Marino Cota: 1.57

Click aici pentru a paria acest pronostic
In turul 2 al calificarilor de la US Open, Gojowczyk il intalneste pe Haase care trecut de 34 de ani este departe de nivelul de joc care l-a tinut mult timp in primii 50 de jucatori ai lumii.

In prezent Haase este in afara top 200 si se zbate prin turnee challenger cu jucatori mediocrii si de fiecare daca cand de de un jucator mai bun, pierde fara drept de apel.

Pentru Gojowczyk n-a trecut nici o luna de la turneul de la Atlanta unde ii invingea pe Young, Ward si Querrey. In primul tur a avut un meci extrem de greu cu Rosol dar a dovedit ca are capacitatea sa castige si atunci cand adversarul joaca foarte bine.

Astfel, cred ca Gojowczyk are prima sansa la victorie, sta mult mai bine fizic, are multa incredere in el dupa turneul de la Atlanta si nu ar trebui sa se impiedice de Haase care are un an extrem de slab.

Robin Haase - Peter Gojowczyk
Pronostic: victorie Gojowczyk Cota: 1.84

Click aici pentru a paria acest pronostic
Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut
47 din 73 64% +879.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here