Ponturi tenis 28.05.2021

0

Meciuri multe din tenis tocmai bune de pariat ne asteapta si vineri 28 mai 2021 – semifinalele turneelor de la Belgrad si Parma si ultimul tur al calificarilor de la Roland Garros. Inspira-te din ponturile oferite de tipsterii nostri in acest articol!

Pronosticuri tenis 28 mai 2021

adrian1981
Forma: Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
Procentaj: 71.7%
Castigate: 38/53
Diferenta de valoare dintre cele doua este una foarte mare chiar daca clasamentul nu o arata. Konjuh care a revenit dupa o pauza indelungata are un nivel de joc foarte bun, saptamana trecuta a facut finala in turneul WTA de la Belgrad. De partea cealalta, Sramkiva este o prezenta rara in turneele WTA, jucand mai mereu in turnee ITF.

Konjuh n-ar trebui sa aiba probleme in a se impune, valoarea si forma sunt de partea sa, si cu siguranta daca va avea ocazia, va incheia meciul rapid pentru a nu acumula si mai multa oboseala in perspectiva primului tur de pe tabloul principal.

Ana Konjuh - Rebecca Sramkova
Pronostic: Konjuh 2-0 Cota: 1.67

Click aici pentru a paria acest pronostic
Semifinala de turneu ATP reprezinta deja o performanta pentru oricare dintre cei doi combatanti, amandoi au avut un parcurs excelent, arata o forma foarte buna si se poate spune ca merita din plin aceasta semifinala.

Daca evolutiile lor vor fi conform asteptarilor ne asteapta un meci foarte echilibrat in care cele mai mici detalii vor face diferenta. Astfel, nu vad o victorie clara a lui Korda, favoritul caselor de pariuri, Tommy Paul a contracarat serviciul devastator al lui Vesely si poate sa reziste si in fata lui Korda.

Ma astept la un meci echilibrat, poate cu seturi decise in prelungiri, dar mai sigur mi se pare acest handicap de 3.5 game-uri pe Paul.

Sebastian Korda - Tommy Paul
Pronostic: Paul(+3.5 games) Cota: 1.60

Click aici pentru a paria acest pronostic
Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
38 din 53 72% +1333.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here