Ponturi tenis Roland Garros 29.05.2023

Scris de adrian198129/05/2023

Cea de-a 127 editie a turneului de la Roland Garros se va desfasura intre 28 mai si 11 iunie 2023 si va alinia la start toata elita tenisului masculin si feminin.

Un adevarat regal al sportului alb ne asteapta in fiecare zi iar tipsterii nostri sunt pregatiti si va vor oferi in acest articol ponturile lor la meciuri din data de 29.05.2023.

Novak Djokovic – Aleksandar Kovacevic ponturi pariuri

Chiar daca nu este in cea mai grozava perioada a sa sunt sigur ca motivatia lui Djokovic este la cote inalte si doreste sa profite de absenta lui Nadal pentru a incerca sa castige un nou titlu de grand slam.

Kovacevic este un american clasat pe locul 114 ATP care joaca putin si slab pe zgura, drept dovada a pierdut toate cele 4 meciuri jucate in 2023 pe aceasta suprafata.

Ma astept ca Djokovic sa-si impuna jocul, sa controleze partida si cred ca are sanse bune sa inchida toate seturile la 6.
adrian1981
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut
Novak Djokovic – Aleksandar Kovacevic
Pronostic: 
Djokovic sub 18.5 game-uri
Cota: 
1.65 @

Carlos Alcaraz – Flavio Cobolli ponturi pariuri

Alcaraz este, fara indoiala, favoritul principal la castigarea trofeului, jocul sau pe zgura este unul la nivel foarte ridicat si nu cred ca sunt multi jucatori care sa-i poata face fata.

Cobolli este abia pe locul 159 in lume, iar nivelul sau de joc este departe de ce joaca cei mai buni jucatori ai lumii si nu cred ca va avea posibilitatea sa lupte pentru vreun set cu Alcaraz.

Totusi, aleg varianta de siguranta, iau acest under 30.5 in ideea in care poate Cobolli va reusi sa impinga un set in prelungiri dar per total sunt sigur ca Alcaraz va reusi sa castige intr-un meci scurt.
adrian1981
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut
Carlos Alcaraz – Flavio Cobolli
Pronostic: 
Sub 30.5 game-uri
Cota: 
1.55 @

Marketa Vondrousova – Alycia Parks ponturi pariuri

Parks are, probabil, cel mai riscant serviciu din circuit, serveste aproape la fel de riscant si cu primul si cu al doilea serviciu si de aceea termina meciurile cu multi asi si duble greseli pe tabela.

La turneul de la Rabat a jucat 3 meciuri, toate terminate in 2 seturi si a incheiat cu 14 asi + duble cu Tikhonova, 13 cu Rakhimova si 16 in meciul chiar foarte scurt cu Bronzetti.

Vondrousova este o excelenta jucatoare pe zgura, returneaza foarte bine si cred ca Parks va avea nevoie de doza obisnuita de risc la serviciu pentru a avea sanse sa-si faca game-urile de serviciu, astfel ca mi se pare ca mimita de 12 asi si duble greseli poate fi atinsa usor.
adrian1981
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut
Marketa Vondrousova – Alycia Parks
Pronostic: 
Parks total asi & duble greseli: 12+
Cota: 
1.65 @

Alexei Popyrin – Aslan Karatsev ponturi pariuri

Popyrin a facut un turneu excelent la Roma in conditii de joc similare cu cele de aici de la Roland Garros. Acolo i-a batut pe O`Connell sau Aliassime si l-a tinut in sah pe Rune caruia i-a castigat si un set.

Karatsev a aratat si el o forma buna in calificari reusind 3 victorii clare in minim de seturi si e limpede ca se simte bine aici la Roland Garros.

In conditiile in care avem doi jucatori aflati in forma buna si care sunt si de valori aproapiate, consider ca avem sanse bune sa vedem un meci mai lung de 3 seturi astfel ca limita de 34.5 game-uri poate fi depasita cu usurinta.
adrian1981
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut
Alexei Popyrin – Aslan Karatsev
Pronostic: 
Peste 34.5 game-uri
Cota: 
1.50 @

Federico Coria – Borna Coric ponturi pariuri

Federico Coria a jucat putine turnee in ultima vreme, 4 numar in ultimele 3 luni, suferind tot atatea esecuri. Ultimul meci oficial a avut loc in 18 aprilie, nefiind astfel adaptat conditiilor de joc.

De obicei serviciul sau nu este unul puternic, preferand sa puna mingea in teren si sa construiasca punctele. Coric este in mare forma in aceasta perioada si ma astept sa controleze meciul inca din start.

Asadar, ma astept ca Federico Coria sa serveasca de maximum 3 ori in primul set, iar sansele sa reuseasca un as sunt astfel mici.Federico Coria a jucat putine turnee in ultima vreme, 4 numar in ultimele 3 luni, suferind tot atatea esecuri. Ultimul meci oficial a avut loc in 18 aprilie, nefiind astfel adaptat conditiilor de joc.

De obicei serviciul sau nu este unul puternic, preferand sa puna mingea in teren si sa construiasca punctele. Coric este in mare forma in aceasta perioada si ma astept sa controleze meciul inca din start.

Asadar, ma astept ca Federico Coria sa serveasca de maximum 3 ori in primul set, iar sansele sa reuseasca un as sunt astfel mici.
Federico Coria – Borna Coric
Pronostic: 
Federico Coria sub 0.5 asi in primul set
Cota: 
2.65 @

Kayla Day – Kristina Mladenovic ponturi pariuri

Kayla Day vine dupa 3 meciuri castigate in calificari, practicand un tenis spectaculos, pierzand doar un singur set, la Elina Avanesyan.

Adversara sa, Kiki Mladenovic, in continuare nu se regaseste, suferind 8 esecuri la rand si incepe acest turneu pe baza unei invitatii a organizatorilor, insa o creditez cu sanse foarte putine.

Daca Kayla Day va mentine acelasi ritm sustinut de joc, fara multe greseli nefortate, ar trebui sa se impuna cu mare usurinta, in 2 seturi scurte, fiind o diferenta clara de forma intre cele doua.
Kayla Day – Kristina Mladenovic
Pronostic: 
Kayla Day & Sub 20.5 game-uri
Cota: 
1.90 @

Jannik Sinner – Alexandre Muller ponturi pariuri

Jannik Sinner debuteaza in acest turneu ca unul dintre principalii favorite la accederea in fazele superioare sau chiar la castigarea lui. Alexandre Muller este in crestere de forma, cu finala la Marrakech, insa intre cei doi este o diferenta clara de valoare.

Chiar daca tot publicul il va sustine, sansele lui Muller sunt infima in aceasta partida, Sinner fiind un jucator mult mai bun si constant pe aceasta suprafata si ma astept sa castige acest meci fara emotii, scurt, 3-0 la seturi.
Jannik Sinner – Alexandre Muller
Pronostic: 
Jannik Sinner sub 18.5 game-uri
Cota: 
1.85 @

Benoit Paire – Cameron Norrie ponturi pariuri

Cameron Norrie este un jucator solid pe toate suprafetele, cu un joc constant, liniar din spatele terenului, care isi construieste cu multa seriozitate fiecare punct si cu greu poate fi scos din ritm.

Benoit Paire, un talent inascut, va avea o misiune foarte dificil cu un jucator precum Norrie, britanicul fiind renumit ca returneaza aproape orice minge in teren si construieste cu agresivitate puncta.

Ma astept astfel la un meci cu cel putin 6 break-uri reusite de Norrie, fiind de asteptat sa fie cateva schimburi de break-uri in partida, iar pronosticul este unul realizabil chiar si intr-un meci de 3 seturi cand protagonist este Benoit Paire.
Benoit Paire – Cameron Norrie
Pronostic: 
Cameron Norrie peste 5.5 break-uri
Cota: 
1.80 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
CaraCiprian
Forma: Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat
CÂȘTIGATE
21 din 40
PROCENTAJ
53%
UNITĂȚI
+544
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: