Ponturi tenis Roland Garros 31.05.2021

Scris de adrian198131/05/2021

Turneul de la Roland Garros continua iar luni 31 mai 2021 avem programate meciuri din turul 1 a competitiei masculine si a celei feminine. Tipsterii nostri au selectat cateva ponturi la cote foarte bune pe care vi le propun sa va inspirati in pariurile voastre.

Pronosticuri tenis Roland Garros 31 mai 2021

Cameron Norrie – Bjorn Fratangelo (ora 13:30) ponturi pariuri

Un meci pe care-l vad mai dezechilibrat decat o arata cotele pentru ca Norrie are pana acum un sezon excelent de zgura incununat cu finala de acum o saptamana de la Lyon, dup ace i-a eliminate pe Thiem sau Khachanov, jucatori redutabili pe zgura.

Fratangelo este un jucator care joava preponderent chalangeruri si este aproape de locul 200 in lume. A jucat calificari pentru a ajunge in primul tur si nu-i dau sanse prea mari in fata unui Norrie aflat in forma foarte buna si cu un joc bine adaptat pe zgura.

Merg totusi pe un pariu la siguranta, victoria lui Norrie cu handicap de 1.5 seturi, adica Fratangelo sa nu castige mai mult de un set.
adrian1981
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut
Cameron Norrie – Bjorn Fratangelo (ora 13:30)
Pronostic: 
Norrie(-1.5 sets)
Cota: 
1.62 @

Bianca Andreescu – Tamara Zidansek (ora 14:00) ponturi pariuri

Zgura nu este suprafata favorite a Biancai Andreescu dar cu toate astea, Andreescu este la un nivel de joc care o face redutabila pe orice suprafata si cu orice jucatoare.

Desi s-a retras din turneul de la Strasbourg, reusise totusi 2 victorii lejere in minim de seturi si a arata un joc bun. Zidansek nu este o jucatoare de speriat, a reusit cateva victorii frumoase anul acesta dar si cateva infrangeri surprinzatoare.

Cand joci cu numarul 7 in lume, ai nevoie de un joc constant bun iar fluctuatiile din jocul Tamarei, o vor costa, Andreescu e la un nivel bun de joc si nu e usor de batut.
adrian1981
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut
Bianca Andreescu – Tamara Zidansek (ora 14:00)
Pronostic: 
victorie Andreescu
Cota: 
1.60 @

Casper Ruud – Benoit Paire (ora 13:30) ponturi pariuri

Ruud este favoritul cert al meciului, si nu intamplator, a avut uns ezon foarte bun pe zgura incununat cu titlul obtinut saptamana trecuta la Geneva. Paire in schimb a iesit in prim plan doar prin declaratiile sale privind conditiile de joc din pandemie si prin lipsa motivatiei de a castiga meciurile.

La Roland Garros va fi putin diferit, Paire joaca in fata propriilor suporteri si cu siguranta va fi mai motivat sa reuseasca macar un joc bun, chiar daca nu reuseste sa castige.

Il vad capabil pe francez sa reziste macar in primul set la jocul avantat al lui Rudd, iar limita de game-uri pentru primul set fixate la 8.5 mi se pare destul de jos.
adrian1981
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut
Casper Ruud – Benoit Paire (ora 13:30)
Pronostic: 
primul set – peste 8.5
Cota: 
1.65 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: