Ponturi tenis Roland Garros 31.05.2023

Scris de adrian198131/05/2023

Lorenzo Musetti – Alexander Shevchenko ponturi pariuri

Nici Musetti, nici Shevchenko nu s-au consacrat pana acum ca mari servanti dar au totusi un serviciu decent care, aproape in fiecare set genereaza cate 1 as sau mai multi.

In primul tur, Musetti a pus 5 asi in meciul cu Ymer din 15 game-uri de serviciu, in timp ce Shevchenko a reusit 6 asi in cele 20 de game-uri de serviciu cu Otte.

In mod normal Musetti este favorit si ar trebui sa se impuna dar nu cred ca va avea un meci usor, Shevchenko a jucat foarte bine pe zgura in ultima luna si cred ca va putea tine meciul echilibrat, astfel probabilitatea sa se reuseasca asi creste.
adrian1981
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
Lorenzo Musetti – Alexander Shevchenko
Pronostic: 
Total asi: 6+
Cota: 
1.52 @

Stan Wawrinka – Thanasi Kokkinakis ponturi pariuri

Kokkinakis imi este oarecum dator pentru ca in meciul cu Evans n-a reusit sa ajunga la 10 asi, dar n-a servit rau si pentru ca Evans a fost destul de slab, meciul s-a terminat in 3 seturi scurte si australianul s-a oprit la 10 asi.

Cu Wawrinka nu cred ca-i va fi asa usor, elvetianul e mult mai bun si ma astept la un meci foarte echilibrat pe care nu-l vad terminandu-se in 3 seturi.

Avand in vederea media de asi pe care o are Kokkinakis la serviciu, daca acesta va avea multe game-uri de serviciu (ma gandesc la minim 16) cred ca poate atinge limita de 10 asi.
adrian1981
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
Stan Wawrinka – Thanasi Kokkinakis
Pronostic: 
Kokkinakis total asi: 10+
Cota: 
1.62 @

Carlos Alcaraz – Taro Daniel ponturi pariuri

Carlos Alcaraz este principalul favorit la castigarea trofeului, iar turneul l-a inceput cu o victorie clara la Flavio Cobolli, in 3 seturi. La un succes asemanator, foarte clar ma astept si impotriva lui Taro Daniel, care in ciuda succesul clar din primul tur, traverseaza o forma modesta in acest sezon de zgura.

Niponul nu are nicio arma cu care sa faca diferenta intr-un duel cu Alcaraz, urmand ca tanarul spaniol sa conduca ostilitatile extrem de clar. Astfel, merg pe un succes in 3 seturi scurte, fara mari emotii.
Carlos Alcaraz – Taro Daniel
Pronostic: 
Carlos Alcaraz & Sub 28.5 game-uri
Cota: 
1.53 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat
CÂȘTIGATE
14 din 21
PROCENTAJ
67%
UNITĂȚI
+445
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: