Thiago Seyboth Wild – Casper Ruud ponturi 01.03.2020

0

Casper Ruud se afla la a 2-a finala din circuit in luna februarie, dupa victoria de la Buenos Aires, acesta va disputa finala de la Santiago, in Chile, unde il va intalni pe tanarul jucator brazilian, Thiago Seyboth Wild, aflat la prima finala din cariera in circuitul ATP.

Thiago Seyboth Wild - Casper Ruud ponturi

@ATPTour

?1. Thiago Seyboth Wild

Jucatorul brazilian, in varsta de doar 19 ani, se afla in prezent pe locul 182 in clasamentul ATP al probei de simplu, insa de saptamana viitoare va creste mult in clasament.

In acest sezon a facut pasul spre turneele de nivel ATP, luand parte pana anul trecut doar in turnee de nivel ITF si Challenger, insa calitatea sa in joc este una consistenta chiar si pentru acest nivel.

In acest turneu s-a descurcat excelent pana acum, invingand jucatori importanti de zgura precum Facundo Bagnis, Christian Garin sau Juan Londero.

?2. Casper Ruud

Jucatorul norvegian de 21 de ani se afla in prezent pe locul 38 in clasamentul ATP, traversand cea mai buna perioada a carierei.

Anul trecut a fost aproape de a castigat primul turneu ATP, fiind invins in finala de la Houston de chileanul Christian Garin.

A reusit un alt titlu ATP in luna februarie, in turneul de zgura de la Buenos Aires, unde l-a invins in finala pe portughezul Pedro Sousa, iar in aceasta saptamana s-a descurcat excelent, impotriva unor jucatori precum Federico Delbonis sau Albert Ramos Vinolas.

? 3. Intalniri directe

Cei doi jucatori nu s-au intalnit pana acum in circuit, urmand sa aiba loc primul meci direct in circuit.

? 4. Date statistice

Thiago Seyboth Wild este un jucator foarte promitator, 3.45 este cota pentru ca brazilianul sa se impuna in acest meci.
Casper Ruud a fost extrem de autoritar in aceasta saptamana, 1.83 e cota pentru o victorie in minimum de seturi a jucatorului norvegian.

Da click AICI pentru a paria aceste ponturi cu bonus de pana la 500 RON!

?5. Thiago Seyboth Wild – Casper Ruud cote pariuri

?6. Thiago Seyboth Wild – Casper Ruud ponturi pariuri

Casper Ruud traverseaza cea mai buna perioada a carierei, invingand jucatori consacrati pe aceasta suprafata, in timp ce Thiago Seyboth va disputa prima finala ATP a carierei. Emotiile celui mai important meci din cariera ii va face misiunea jucatorului brazilain mult mai dificila, iar eu consider ca norvegianul Casper Ruud va reusi sa controleze partida, impunandu-se in minimum de seturi.

T. Seyboth - C. Ruud
Pronostic: C. Ruud 2-0Cota: 1.83

Click aici pentru a paria acest pronostic
Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 ABrt
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat
15 din 2268%+425.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here