Frances Tiafoe – Carlos Alcaraz ponturi 10.09.2022

Scris de Tennis.tipster.9209/09/2022
1
2.72
X
0.00
2
1.58
Frances Tiafoe
Carlos Alcaraz
COTA PONT
2.72

Frances Tiafoe este primul american de la Andy Roddick din 2006 care va disputa o semifinala in turneul de la Flushing Meadows. Acesta il va intalni pe excelentul Carlos Alcaraz, intr-un meci programat sambata dimineata la ora 02:00 si poate fi urmarit in direct pe Eurosport.

Frances Tiafoe

  • Frances Tiafoe este de departe la cea mai buna performanta a carierei, adorand sa joace pe cea mai mare arena de tenis din lume.
  • Fara a avea rezultare notabile inainte de US Open, Tiafoe a reusit un parcurs excelent pana acum la New York.
  • In primele 5 meciuri a cedat un singur set, impotriva lui Rafael Nadal, in timp ce in sferturi l-a invins pe Rublev cu 3-0 la seturi din postura de contrafavorit.

Carlos Alcaraz

  • Carlos Alcaraz este de departe cel mai talentat tanar jucator din circuit, urmand sa domine multa vreme competitia alaturi de rivalul sau, Jannik Sinner.
  • La fel ca si adversarul sau, ibericul nu a facut foarte usor tranzitia la hard de pe zgura, rezultatele fiind destul de modeste.
  • Dupa 3 meciuri castigate usor, Carlos a avut 2 meciuri extrem de lungi, de 5 seturi, fiind nevoit sa revina de la break in spate, atat cu Cilic, cat si cu Sinner.

Intalniri directe

Frances Tiafoe a castigat singurul meci direct oficial, anul trecut pe zgura de la Barcelona, cu 2-0 la seturi.

Cote pariuri

Un meci lung, cu peste 10.5 game-uri, poate fi jucat la Betano la o cota de 1.91. 

Frances Tiafoe – Carlos Alcaraz ponturi pariuri

Cu siguranta factorul fizic va avea o importanta mare in jocul lui Alcaraz. Oricat de rapida ar fi recuperarea datorita varstei fragede, doua meciuri de 5 seturi la acest nivel pot avea un impact major asupra corpului ibericului.

De partea cealalta a fileului, Fraces Tiafoe traieste un vis pe cea mai mare arena a tenisului, jocul sau fiind unul impresionant, cu o variatie si cu o substanta nemaivazuta pana acum in jocul sau.

Desi porneste cu sansa a 2-a, il consider pe Tiafoe favorit in acest duel, avand de partea sa toata arena Arthur Ashe, iar odata cu prelungirea meciului, ma astept ca Tiafoe sa domine autoritar partida din punct de vedere fizic.
Frances Tiafoe – Carlos Alcaraz
Pronostic: 
Frances Tiafoe
Cota: 
2.72 @

Frances Tiafoe – Carlos Alcaraz ponturi pariuri

Alcaraz a avut 2 meciuri maraton si stovitoare cu Cilic si Sinner dar a aratat ca un mare campion pastrandu-si calmul si reusind pana la urma sa o scoata la capat in setul decisiv.

Spaniolul a gresit putin la acest turneu, de fapt meciul in care a gresit cel mai mult a fost cel din primul tur cu Baez. Apoi, si-a intrat in mana si numarul erorilor nefortate a fost foarte mic comparativ cu cat s-a jucat.

Doar 25 de nefortate cu Coria (3 seturi), 34 cu Brooksby (3 seturi), 41 cu Cilic (5 seturi) si 38 cu Sinner (5 seturi). La cum a evoluat jocul sau, ma astept ca in semifinala sa comita mai putin de 41 de greseli nefortate, chiar daca meciul va fi lung, chiar de 5 seturi.
adrian1981
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut
Frances Tiafoe – Carlos Alcaraz
Pronostic: 
Alcaraz sub 40.5 erori nefortate
Cota: 
1.83 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: