Patricia Tig – Sorana Cirstea ponturi pariuri 08.02.2021

0

Un duel 100% romanesc va avea loc in primul tur de la Australian Open, intre Patricia Tig si Sorana Cirstea. Prevad un meci foarte echilibrat intre cele doua, ambele avand sanse importante la victorie. Acesta va avea loc in cursul diminetii de luni, in jurul orei 07:15, urmand sa fie transmis in direct pe Eurosport.

Tig Cirstea Ponturi Pariuri 2 08.02.2021

1. Patricia Tig

Jucatoarea in Romania, in varsta de 26 de ani, se afla in prezent pe locul 56 in clasamentul WTA, cea mai buna clasare din cariera, fiind a 2-a jucatoare romanca, dupa Simona Halep.

Patricia Tig s-a descurcat excelent pe zgura in finalul anului trecut, castigand turneul WTA de la Istanbul, in timp ce la Roland Garros a ajuns pana in turul al 3-lea.

In turneul de pregatire dinaintea de Australian Open, Patricia Tig a fost invinsa surprinzator in primul tur de maghiara Timea Babos, iesita din forma de cateva sezoane.

2. Sorana Cirstea

Jucatoarea din Romania, in varsta de 30 de ani, ocupa in prezent locul 72 WTA, fiind o jucatoare destul de inconstanta in performante.

Sorana a terminat anul excelent, castigand un turneu ITF in luna decembrie, pe hard, iar la in turneul de la Melbourne disputat recent a ajuns pana in sferturile de finala, unde a fost invinsa surprinzator de Ann Li, in minimum de seturi.

Sorana Cirstea a fost protagonista unui episod ciudat in ultimul turneu, rugand arbitrul de scaun sa ii ofere un avertisment antrenorului sau, Daniel Cruciat, aspect comentat indelung de presa, criticand-o pe Sorana.

3. Intâlniri directe

Cele doua jucatoare nu s-au intalnit pana acum in circuit, urmand sa aiba loc prima confruntare oficiala.

4. Cote pariuri

Pentru o victorie clară a Soranei Cirstea în acest meci, in minimum de seturi, avem cota 2.27.
Patricia Tig are un joc bine conturat pe toate suprafetele, iar o cota pentru un set castigat de Patricia este de 1.55.

Patricia Tig – Sorana Cirstea ponturi pariuri

Bzc Social
Tennis.tipster.92
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut
Procentaj: 50%
Castigate: 7/14
Un duel in care orice se poate intampla, un meci in care Sorana Cirstea porneste usor favorita datorita formei bune aratata in partidele de pregatire, insa inconstanta acesteia in momentele importante, respectiv episodul cu antrenorul Adrian Cruciat, comentat de presa intreaga, o poate afecta emotional pe Sorana Cirstea, iar eu sunt de parere ca Patricia va profita si se va impune in prima confruntare directa, avand un joc mult mai ingrijit decat Cirstea.

Patricia Tig - Sorana Cirstea
Pronostic: Patricia TigCota: 2.45

Click aici pentru a paria acest pronostic
Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 chiriladavid25
Forma: Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat
7 din 978%+236.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here