Timea Babos – Irina Bara ponturi 02.03.2020

0

Irina Bara a obtinut, putin surprinzator, calificarea pe tabloul principala de la Lyon, o competitie ce are loc pe suprafata dura, suprafata pe care rezultatele ei au lipsit cu desavarsire in cariera. In primul tur al competitiei din Franta, romanca o va intalni pe maghiara Timea Babos, multipla campioana de Grand Slam la dublu. Meciul va avea loc luni, in jurul orei 13:30.

Timea Babos - Irina Bara ponturi

@WTATennis

?1. Timea Babos

Jucatoarea din Ungariaa traverseaza o perioada foarte buna in proba de dublu, castigand titlul de la Australian Open, alaturi de Kristina Mladenovic.

Insa in cariera de simplu, tenisul sau s-a aflat constant pe o panta descendenta in ultimele sezoane, fara sa mai obtina niciun rezultat notabil.

De pe locul 25 WTA, cel mai bun din cariera, Babos se afla in prezent pe locul 98, iar in acest an nu a trecut de primul tur in niciun turneu WTA.

?2. Irina Bara

Jucatoarea de 24 de ani se afla pe locul 163 in clasamentul WTA, fiind o jucatoare fara rezultate notabile in circuit pana in acest moment.

Alterneaza turneele WTA de mici dimensiuni cu cele ITF, cele mai multe dintre ele avand loc pe suprafata lenta de zgura, iar in acest sezon a reusit doar cateva semifinale in turnee ITF.

Cele mai multe meciuri din cariera le-a disputat pe zgura, suprafata pe care tenisul sau este mult mai bine adaptat, insa in acest turneu a obtinut doua victorii in minimum de seturi pe tabloul de calificare.

? 3. Intalniri directe

Cele doua jucatoare nu s-au intalnit pana acum in circuit, urmand sa aiba loc primul meci direct intre ele.

? 4. Date statistice

Irina Bara a castigat doua meciuri in calificari in acest turneu, 3.65 e cota pentru ca romanca sa se impuna in acest meci.
Timea Babos porneste ca mare favorita in aceasta confruntare, 1.73 e cota pentru victoria maghiarei cu un handicap de -4.5 game-uri.

Da click AICI pentru a paria aceste ponturi cu bonus de pana la 500 RON!

?5. Timea Babos – Irina Bara cote pariuri

?6. Timea Babos – Irina Bara ponturi pariuri

Chiar daca Timea Babos nu a trecut niciodata de primul tur anul acesta si Irina Bara a obtinut doua victorii in minimum de seturi in calificari, suprafata de joc, hard indoor, nu o recomanda deloc pe romanca in acest meci, ea neavand niciun rezultat notabil pe o astfel de suprafata. Ma astept ca Babos sa fie in controlul acestei partidei, obtinand o victorie usoara, avand tenisul mult mai bine adaptat acestor conditii de joc, iar in acest turneu are posibilitatea de a obtine cel mai bun rezultat al sezonului.

T. Babos - I. Bara
Pronostic: T. Babos -4.5 game-uriCota: 1.73

Click aici pentru a paria acest pronostic
Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 ABrt
Forma: Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
18 din 3060%+400.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here