Alexia Todoni – Erika Andreeva ponturi pariuri 06.02.2024

Scris de adrian198105/02/2024
1
5.50
X
0.00
2
1.16
Alexia Todoni
Erika Andreeva
COTA PONT
1.50

Alexia Todoni, tanara romanca de doar 19 ani a primit un wild card de la organizatori si va avea misiune grea in primul tur pentru ca o va intalni pe Erika Andreeva.

Meciul este programat pentru ora 12:30 si va putea fi urmarit in direct pe Pro Arena sau pe aplicatia Voyo.

Alexia Todoni

  • Anca Alexia Todoni este o tanara romanca nascuta in 2004, originara din Timisoara care este acum pe locul 230 in clasamentul WTA.
  • Romanca joaca in general in turnee ITF iar suprafata favorita e zgura, pe zgura reusind sa castige si cele 5 turnee ITF din cariera (4 in 2023).
  • A inceput sezonul la finalul lunii ianuarie cu 2 turnee ITF pe hard in India, descurcandu-se decent (sferturi de finala la ambele).

Erika Andreeva

  • Erika Andreeva este o rusoaica de mare perspectiva, sora mai mare a Mirei Andreeva cea care a explodat deja in circuitul WTA.
  • Erika are tot 19 ani si este acum aproape de a accede in top 100, in prezent pe locul 112 iar suprafata ei favorita este hardul.
  • Rusoaica a jucat calificari aici, i-a administrat un sec 6-0, 6-0 italiencei Brancaccio si apoi a trecut de compatrioata sa Khromacheva dupa ce aceasta a abandonat la 1-1 la seturi.

Intalniri directe

Fiind un meci intre doua jucatoare foarte tinere, acestea nu au apucat sa se intalneasca in circuitul WTA aceasta fiind prima partida directa oficiala.

Cote pariuri

Andreeva este cotata de casele de pariuri ca mare favorita cu o cota de 1.16 la victorie, o surpriza reusita de Todoni fiind rasplatita cu cota 5.50. Interesanta este limita de game-uri, fixata la 19.5, cotele fiind 2.06 pe sub si 1.74 pentru peste.

Alexia Todoni – Erika Andreeva ponturi pariuri

Todoni este una din jucatoarele tinere din Romania pe care le apreciez foarte mult dar aici in conditii de hard indoor nu prea cred ca poate sa aiba un parcurs lung.

In plus intalneste o jucatoare care-i este net superioara si care pe hard se simte cel mai bine, ca orice rusoaica de altfel. Mai mult, Andreeva cea mare pare sa fie capabila in sfarsit sa faca pasul in top 100 asa cum a reusit sora sa mai mica.

Alexia este o jucatoare de zgura, cu serviciu mediocru pe care si-l pierde des, ii e foarte greu sa tina ritmul la breakuri cu adversarele sale care servesc cat de cat decent iar Andreeva este una din ele, astfel ca nu o vad in stare pe romanca sa poata castiga un set.
adrian1981
Forma: Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
Alexia Todoni – Erika Andreeva
Pronostic: 
Andreeva(-1.5 seturi)
Cota: 
1.50 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
adrian1981
Forma: Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
CÂȘTIGATE
41 din 56
PROCENTAJ
73%
UNITĂȚI
+1185
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: