Torino – Juventus ponturi pariuri 02.10.2021

Scris de chiriladavid2502/10/2021

Derby della Mole, confruntarea dintre FC Torino si Juventus, le gaseste pe cele doua rivale la egalitate de puncte dupa primele 6 runde ale campionatului, undeva la jumatatea clasamentului. Meciul va avea loc pe Stadionul „Olimpico di Torino” si va incepe de la ora 19:00, urmand a fi transmis de programele DigiSport 2, TelekomSport 2 si LookSport.

⚽ 1. Torino.

Ocupa pozitia a 9-a in clasamentul din Serie A, avand 8 puncte, 9 goluri marcate si 6 goluri primite. Vine dupa 4 partide la rand fara infrangere, 2 victorii si 2 remize, remizand in ultimele 2 jocuri, 1:1 cu Lazio si 1:1 cu Venezia, pariul GG avand cota 1.79 la Publicwin.

A fost favorita la victorie in duelul cu Venezia, reusind sa deschida scorul prin Brekalo, fiind egalati dintr-un penalty provocat de Djidji, cel care a fost si eliminat la acea faza. Multi absenti de la acest joc pentru ambele formatii, de la gazde urmand a absenta Belotti, Pjaca, Praet, Zaza si Edera, toti accidentati, la care se adauga si suspendatul Djidji.

⚽ 2. Juventus.

E exact la jumatatea clasamentului dupa primele 6 runde de Serie A, pe pozitia a 10-a, 2 victorii, 2 remize si 2 infrangeri, 10 goluri marcate si 10 goluri primite. Nu reuseste sa se impuna deloc la diferenta mare de scor, venind dupa 3 succese la rand la limita, 3:2 cu Spezia, 3:2 cu Sampdoria si 1:0 cu Chelsea, victoria bianconerilor fiind unul dintre unul ponturile Italia ale weekendului.

A jucat miercuri in Liga Campionilor, reusind sa castige acasa in fata lui Chelsea, scor 1:0, cu gol marcat de Chiesa dupa primele 12 secunde ale startului reprizei secunde. Allegri nu poate conta la acest meci pe Arthur, Kaio Jorge, Dybala, Morata, Ramsey si Caviglia, toti accidentati.

⚽ 3. Intalniri directe.

De 3 ori s-a impus Juventus in precedentele 5 derby-uri, in sezonul precedent reusind sa castige acasa, scor 2:1, remizand in deplasare, scor 2:2.

⚽ 4. Torino – Juventus echipe probabile:

Torino (3-4-2-1): Milinkovic; Rodriguez, Bremer, Zima; Ansaldi, Lukic, Pobega, Singo; Brekalo, Linetty; Sanabria.
Juventus (4-4-2): Szczesny; Alex Sandro, Bonucci, De Ligt, Danilo; Rabiot, Locatelli, Bentancur, Cuadrado; Chiesa, Bernardeschi.

⚽ 5. Torino – Juventus cote pariuri

Avem cateva pariuri interesante la Publicwin, pariul X2 si peste 1.5 goluri avand cota 1.54.

De asemenea, pariul 2X si gol marcat de ambele formatii are cota 2.24.

⚽ 6. Torino – Juventus ponturi pariuri

Torino – Juventus ponturi pariuri

Nu va fi un meci deloc usor pentru Juventus, Torino aratand mult mai bine decat in sezoanele precedente, avand un antrenor foarte bun, pe Juric, cel care a facut minuni la Hellas Verona, scotand maximum de la fiecare jucator.

Insa Juventus cauta sa obtina cea de-a 3-a victorie la rand in campionat, pentru a urca si mai sus in clasament, fiind la 10 puncte in spatele liderului Napoli, Milan mergand la randul ei bine, avand dublul punctelor bianconerilor.

Fiind derby, orice rezultat final e posibil, drept urmare pariul meu va fi pauza sau final 2, Juventus fiind o echipa ce poate face oricand o repriza excelenta, urmanta de una mai putin buna.
Torino – Juventus
Pronostic: 
Pauza sau Final 2
Cota: 
1.65 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: