Toronto Raptors – Golden State Warriors (meciul 5)

1

Raptors-Warriors-10062019

Am ajuns si la momentul mult asteptat al NBA Finals! Meciul 5 va fi in Toronto, unul de “do or die” pentru Warriors, si unul de scris istorie pentru Raptors! Abia astept sa vedem inclestarea de la noapte, mai ales ca un ultim update semnaleaza o posibila prezenta a lui Kevin Durant pe parchet!

Informatii despre meci

  • Scorul in serie era 1-1, inainte ca Raptors sa mearga in Bay Area pentru meciurile 3 si 4, partide in care i-au dominat la aproape toate capitolele pe Warriors, si nici revenirea lui Klay Thompson nu a putut aduce win-ul pentru campioni.
  • Kawhi Leonard a condus din nou ostilitatile cu 36 de puncte, (11 aruncari bune din 22, din care 5 din 9 de la 3 puncte). “The Claw” a recuperat mingea de 12 ori si a avut 4 interceptii. Siakam cu 19 puncte, Lowry cu 10 puncte si 7 pase decisive, si Ibaka (20 de puncte – 9 reusite din 12 aruncari ) au fost jucatorii determinanti in partida trecuta.
  • La noapte e posibil ca Durant sa apara pe parchet, insa, o informatie concreta va aparea doar inainte de partide, cu aproximativ, 10-15 minute. KD se recupereaza de o luna deja dupa un “calf injury”, insa duminica doctorii l-au lasat sa se antreneze. A fost un antrenament usor, ramane de vazut cat de mult efort va depune azi.
  • Klay Thompson s-a intors in lineup in “meciul 4”, fiind cel mai bun marcator pentru Warriors, cu 28 de puncte (noi am incasat lejer over-ul de 17.5 puncte). Steph Curry a avut 27 de puncte, cu 9 reusite dintr-un total de 22, in timp ce Draymond Green a fost la o recuperare distanta de un nou “triple-double” in aceasta finala.
  • Warriors au nevoie disperata ca Durant sa fie pe parchet diseara, lipsa de “offensive firepower” impotriva unei defensive atat de solide precum a jucatorilor din Toronto, a facut diferenta pana acum in aceasta serie.
  • Am mentionat si inainte de meciul trecut – daca Warriors nu aveau un sfert 3 miraculos in “meciul 2” din finala, acum vorbeam de un “sweep” in NBA Finals in favoarea “reptilelor”.
  • Over-ul a urcat doua puncte, de la 212 la 214, iar linia sugereaza o partida spectaculoasa, in special din “cauza” oaspetilor, ce au nevoie de un “pace” ridicat, pentru a depasi agresivitatea impusa de Kawhi, Ibaka sau Gasol.

Pronostic:

Evit in a alege o castigatoare in acest meci, tocmai pentru ca nu se va stii nimic concret despre starea lui Kevin Durant, decat inainte cu cateva minute de inceperea partidei.

Un lucru e cert: daca KD nu va juca, aproape sigur Raptors vor inchide seria la 1 si vor fi campioni NBA pentru prima oara in istorie. Daca insa superstarul din Oakland va fi pe parchet, atunci Golden State poate castiga din postura de “underdog”.

Am ales numarul de puncte, tocmai pentru ca Warriors au cu ce in ofensiva, si in 3 din cele 4 partide de pana acum din finala au reusit sa marcheze cate 109 puncte. Da, Raptors se vor apara din nou bine, insa campionii trebuie sa arate de ce sunt in stare, si sa le faca viata grea “reptilelor”.

Golden State Warriors marcheaza peste 104.5 puncte @1.70

Wade
Forma: Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut
Procentaj: 51%
Castigate: 51/100

Raptors - Warriors
Pronostic: Warriors +104.5, puncteCota: 1.70Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 ABrt
Forma: Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut
17 din 2665%+480.00Vezi Ponturi

1 COMENTARIU

  1. Ce meci dramatic… incredibil, cat de greu le-a fost celor de la GSW sa ramana inca in viata, chin mare… L-au fortat pe Durant si acum s-a dus de tot…Cred ca acum chiar e gata, meciul 6 ar trebui sa fie al “reptilelor”… pur si simplu GSW imi lasa impresia ca se chinuie teribil in fiecare meci jucat impotriva lor, se vede ca le este extrem de greu sa reziste…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here