Tottenham vs Liverpool – pont cu cota 2.66

0

Duel de 5 stele vom avea sambata seara pe Wanda Metropolitano din Madrid. Inainte de a juca un pariu pe acest meci m-am uitat putin si peste modul in care au decurs ultimele intalniri dintre echipele pregatite de Pochettino si Klopp. Aceste statistici au scos un evidenta un pariu interesant, pe care vreau sa ti-l prezint in continuare.

In ultimele 2 sezoane au avut loc 4 confruntari directe si putem observa ca am avut parte de meciuri spectaculoase. Dar nu spectacolul este cel care mi-a atras atentia ci disciplina cu care au evoluat londonezii. Este drept ca acum lucrurile se pot schimba, fiind vorba de o finala de Liga Campionilor, dar un pont cu cota 2.66 ce poate fi jucat cu doar 50% riscuri poate fi o optiune viabila.

Tottenham a incasat doar 2 cartonase galbene in precedentele 4 confruntari cu Liverpool, cate unul pe sezon. Mai intai Alli in campionatul trecut si Lucas in cel curent. Cum fata de acele dispute nu s-au schimbat prea multe  consider ca o cota de 2.66 pentru un maxim un cartonas, in timpul regulamentar, reprezinta o optiune de luat in calcul.

La un asemenea pariu trebuie tinut cont si de arbitru. Marea finala de la Madrid il va avea la centru pe slovenul Skomina. Arbitrul in varsta de 42 de ani n-are obiceiul sa scoata foarte des cartonasul din buzunar. Spun asta in ideea in care in cele 2 meciuri arbitrate in primavara aceasta in Liga Campionilor a acordat cate 4 avertismente. Ultima partida „europeana” cu Skomina la centru, Chelsea – Arsenal, a avut parte de 6 cartonase galbene.

skomina

Partea buna este ca poti juca acest pariu prezentat mai sus cu mai putine riscuri, asta daca n-ai cont la Fortuna si urmezi pasii de mai jos:

  1. Dai click AICI si te inregistrezi la Fortuna.
  2. Efectuezi o depunere.
  3. Joci primul pariu pe acest pronostic: Echipa oaspete (Tottenham) sub 1.5 cartonase.

Daca pariul va fi castigat te vei bucura de castig (suma mizata x cota 2.66). In caz ca londonezii vor vedea mai mult de un cartonas (eventualele reprize de prelungiri nu sunt luate in calcul) atunci vei primi jumatate din miza inapoi. Rambursarea se face cash, fara vreo conditie de rulaj.

In cazul in care nu esti de acord cu recomandarea mea poti la fel de bine sa joci orice alt pariu vrei, cu o miza de pana la 600 RON, si daca este primul plasat la Fortuna ai asigurata 50% din miza!

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 ABrt
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat
15 din 2268%+425.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here