Toulouse – Nantes ponturi pariuri 27.05.2021

0

Barajul de promovare din Ligue 1 le va pune fata in fata pe Toulouse si Nantes. Prima mansa se va desfasura joi seara pe Stadium de Toulouse. Fluierul de start al acestei confruntari se va da la ora 21:45.

⚽ 1. Toulouse.

S-a clasat pe locul trei in Ligue 2 si a ratat astfel promovarea directa. N-a fost departe de locul doi, la doar doua lungimi in spate. Pentru a juca barajul cu Nantes a fost nevoita sa dispute un meci cu invingatoarea dintre echipele aflate pe locurile patru si cinci. Formatia intalnita a fost Grenoble, reusind sa se impuna fara drept de apel, scor 3-0.

A avut in acest sezon cea mai buna ofensiva din Ligue 2. E singura grupare care a atins borna de 70 de reusite. Media se apropie de aproape doua goluri pe intalnire, un lucru remarcabil pentru o competitie care este preferata de pariori pentru a miza pe biletul zilei pe ponturi de sub 2.5 goluri.

Gabrielsen si-a ispasit etapa de suspendare, astfel ca norvegianul va reveni in primul 11. Nu par a exista probleme de efectiv in vederea acestei confruntari.

⚽ 2. Nantes.

A avut un sezon foarte slab si nu degeaba a ajuns sa joace barajul de mentinere in prima liga. A tras tare in acest final de stagiune si a castigat patru din ultimele cinci meciuri. S-a incurcat insa chiar in ultima etapa, fiind invinsa de Montpellier. A incheiat campionatul la un singur punct in urma locului 17.

In general in aceasta stagiune a dat dovada de mari slabiciuni in compartimentul ofensiv. Pare insa ca linia de atac si-a intrat in forma in ultimele sase runde. A reusit sa inscrie in acest interval nu mai putin de 15 goluri. In ciuda acestei forme, cred ca va avea o dubla mansa foarte dificila in fata lui Toulouse.

Antoine Kombouare nu are nicio problema de efectiv in vederea acestui duel.

⚽ 3. Toulouse – Nantes intalniri directe.

Cele doua grupari nu s-au mai intalnit din 2019. „Canarii” au castigat patru din precedentele cinci intalniri directe.

⚽ 4. Toulouse – Nantes echipe probabile.

Toulouse (3-4-1-2): Dupe – Amian, Dewaest, Gabrielsen – Moreira, Kone, Dejaegere, Machado – Spierings – Healey, Bayo.
Nantes (4-4-2): Lafont – Corchia, Castelletto, Pallois, Appiah – Blas, Louza, Chirivella, Simon – Kolo Muani, Coulibaly.

⚽ 5. Toulouse – Nantes cote pariuri.

Ai un Publicwin bonus foarte bun pentru a jucla inclusiv pe acest meci. Ai cote interesante la acest meci. De exemplu, cota la scor corect 1-1 e de 5.60.

⚽ 6. Toulouse – Nantes ponturi pariuri.

Johnny
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut
Procentaj: 42.9%
Castigate: 18/42
In ciuda faptului ca in ultima perioada cele doua grupari au cam avut doar meciuri de 3+, cred ca situatia se va schimba radical in acest meci. De acest duel depinde viitorul ambelor formatii, astfel ca niciuna dintre ele nu va lasa garda jos, iar cei doi antrenori vor pregati foarte bine acest duel din punct de vedere tactic.

Avand in vedere ca e doar partida tur, nu cred ca e cazul ca cele doua combatante sa-si asume riscuri inutile. Cel mai probabil vom avea parte de un joc de tatonare pe aproape intreg parcursul confruntarii. In aceste conditii, e greu de crezut ca vom vedea prea multe reusite, de aceea mizez pe sub 2.5 goluri.

Toulouse - Nantes
Pronostic: Sub 2.5 goluri Cota: 1.65

Click aici pentru a paria acest pronostic
Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut
64 din 97 66% +1383.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here