Trnava – Sepsi ponturi pariuri 22.07.2021

Scris de Johnny21/07/2021

Sepsi isi face debutul in Conference League cu o deplasare pe care o va efectua pe terenul lui Spartak Trnava. Cele doua formatii se vor intalni joi in prima mansa a turului doi preliminar, confruntarea urmand a fi programata de la ora Romaniei 20:00 pe City Arena.

⚽ 1. Trnava.

Si-a inceput aventura europeana inca din primul tur preliminar. I-a intalnit pe maltezii de la Mosta si a avut o misiune mai dificila decat se asteptau bookmakerii. S-a impus cu 4-3 la general dupa ce la un moment dat a fost condusa in tur cu scorul de 0-3. Acum are in fata o adversara mult mai dificila si ii va fi greu sa mearga mai departe.

Inca nu a jucat in campionatul intern, urmand a debuta acolo in weekend. In sezonul trecut s-a clasat pe locul trei si n-a avut nicio sansa la primele doua pozitii. Are o experienta vasta la nivel european. In sezonul 2018-19 a ajuns chiar in grupele Europa League, insa la momentul de fata nu pare a mai avea valoarea de atunci.

Alves, Benovic si Rusov sunt accidentati grav si vor reveni pe gazon de abia in iarna. Nici Benovic nu va putea evolua joi seara, avand la randul sau probleme de ordin medical.

⚽ 2. Sepsi.

Se afla la prima sa prezenta intr-o cupa europeana. A ajuns la performanta de a ajunge in Conference League dupa ce in sezonul trecut a castigat finala play-off-ului jucata impotriva lui Viitorul. A inceput bine noul sezon competitional, iar in prima etapa din Liga 1 a invins-o fara probleme pe Clinceni, scor 2-0.

In sezonul trecut s-a remarcat printr-o defensiva foarte buna. E de asteptat ca si acum sa fie extrem de puternica in aparare si cred ca la acest meci sunt recomandate ponturi pariuri Conference League pe goluri putine. A avut parte de un inter-sezon foarte bun, cu transferuri reusite, dar si cu rezultate excelente obtinute in partidele de verificare.

Leo Grozavu e foarte increzator inainte de acest duel, insa a declarat ca vrea ca jucatorii sai sa ramana echilibrati si sa demonstreze in cele doua meciuri ca sunt mai buni decat adversarii de la Trnava.

⚽ 3. Trnava – Sepsi intalniri directe.

Cele doua formatii se afla la primul meci direct.

⚽ 4. Trnava – Sepsi echipe probabile.

Trnava (4-1-4-1): Takac – Curma, Kosa, Twardzik, Mikovici – Savvidis – Cabral, Prochazka, Bukata, Bamidele – Vlasko.
Sepsi (4-3-3): Niczuly – Dimitrov, Sousa, Mitrea, Stefanescu – Rep, Vasvari, Bojic – Golofca, Chunchukov, Ashkovski.

⚽ 5. Trnava – Sepsi cote pariuri.

Ai un Publicwin bonus foarte mare pentru a paria pe aceasta partida. O cota interesanta mi se pare cea de 2.70 pentru faptul ca nu se va inscrie gol in prima repriza.

⚽ 6. Trnava – Sepsi ponturi pariuri.

Trnava – Sepsi ponturi pariuri

Sepsi a avut in sezonul trecut una dintre cele mai bune aparari din Liga 1. Trupa din Sfantu Gheorghe a scos rezultate foarte bune datorita jocului sau pragmatic si cred ca in acest sezon situatia va ramane la fel, cu o echipa foarte atenta pe plan defensiv. Cred ca cheia acestui meci va fi apararea, urmand ca ambele tabere sa aiba evolutii extrem de prudente.

Sa nu uitam ca si Trnava provine dintr-un campionat care nu putem spune ca e unul foarte spectaculos. In stagiunea trecuta doar campioana Slovan a avut o defensiva mai buna decat Spartak, adversara lui Sepsi avand la randul ei un joc destul de pragmatic. In aceste conditii, consider ca putem miza cu incredere pe sub 2.5 goluri.
Johnny
Forma: Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
Trnava – Sepsi
Pronostic: 
Sub 2.5 goluri
Cota: 
1.80 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat
CÂȘTIGATE
14 din 21
PROCENTAJ
67%
UNITĂȚI
+445
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: