Tsitsipas – Medvedev ponturi pariuri 08.06.2021

Scris de adrian198108/06/2021

Al doilea sfert de finala al competitiei masculine de la Roland Garros ii pune fata in fata pe grecul Stefanos Tsitsipas si pe rusul Daniile Medvedev. Meciul se va disputa in sesiunea de seara, incepand cu ora 22:00, pe arena Philippe Chatrier si va putea fi vizionat pe Eurosport 1 si Eurosport 4k.

1. Stefanos Tsitsipas

Tsitsipas are doar 22 de ani si este deja pe locul 5 in lume, are un sezon 2021 foarte bun inceput cu semifinale la Australian Open unde a fost eliminat chiar de adversarul sau din acest meci. Pe hard a mai reusit semifinale la Rotherdam, finala la Acapulco pierduta la Zverev si doar sferturi la Miami.

Sezonul de zgura a insemnat si castigarea a doua turnee, mai intai s-a impus in turneul de la Monte Carlo, la Barcelona a jucat finala pierduta greu la Nadal, la Roma sferturi de finala fiind invins, la fel, greu de Djokovic si terminand cu castigarea turneului de la Lyon.

Roland Garros-ul l-a prins in varf de forma si asta s-a vazut in rezultate si in jocul prestart, a pierdut doar un set la Isner iar in optimi l-a invins fara drept de apel pe Carreno-Busta un specialist al acestei suprafete.

2. Daniil Medvedev

Daniil Medvedev are 25 de ani si a profitat de conjuncture favorabila pentru a se instala pe locul 2 in clasamentul ATP. A inceput anul excelent cu finala la Australian Open pierduta insa la Djokovic, apoi a castigat turneul de la Marseille si la Miami s-a oprit in sferturi.

Pe zgura, o suprafata care nu-i place si inca jocul sau nu este adaptat, a pierdut la Madrid la Garrin, apoi la Roma a fost invins de compatriotul sau Karatsev.

Dup ace in anterioarele 4 participari la Roland Garros nu reusise sa castige niciun meci, anul acesta i-a invins pe Bulbik, Tommy paul, Opelka si Garrin in optimile de finala, pierzand doar un set in aceste meciuri.

3. Intâlniri directe

Cei doi s-au intalnit pana acum de 7 ori in circuit, bilantul intalnirilor directe fiind 6-1 in favoarea lui Medvedev, cel care a si castigat ultimul meci jucat la inceputul anului la Australian Open. Tot Medvedev a castigat si singurul meci pe zgura, 2-1 la seturi la Monte Carlo in 2019.

4. Cote pariuri

Cotele la pariuri il propun favorit la castigarea meciului pe Tsitsipas cu 1.47, o victorie a lui Medevedev fiind cotata cu 2.80. Limita de under/over este setata la 37.5 game-uri, in timp ce handicapul propus este de 4.5 game-uri in plus pe Medvedev.

5. Stefanos Tsitsipas – Daniil Medvedev ponturi pariuri

Stefanos Tsitsipas – Daniil Medvedev (ora 22:00) ponturi pariuri

Jocul lui Tsitsipas mi s-a parut aproape de perfectiune in optimea jucata cu Carreno-Busta desi replica n-a fost deloc una slaba. Grecul se deplaseaza excelent in teren, loveste puternic, serveste foarte bine si are o determinare care-l poate duce in careul de asi.

Nici Medvedev n-a jucat rau dar stilul sau de joc inca nu se potriveste pe zgura iar la nivelul de joc la care se afla Tsitsipas nu cred ca-I va da sanse prea mari. Daca grecul are aceeasi determinare castiga meciul in maxim 4 seturi.
adrian1981
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut
Stefanos Tsitsipas – Daniil Medvedev (ora 22:00)
Pronostic: 
Tsitsipas(-1.5 sets)
Cota: 
1.95 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: