Stefanos Tsitsipas – Rafael Nadal ponturi pariuri 17.02.2021

0

Probabil cea mai echilibrată dispută din sferturile de finală de la masculin va fi cea dintre grecul Stefanos Tsitsipas și spaniolul Rafael Nadal. În mod cert cel care se va impune va avea o șansă importantă în semifinale și implicit la câștigarea acestui Grand Slam, așadar merită urmărit acest duel.

Tsitsipas Nadal Cote Pariuri 17022021

1. Stefanos Tsitsipas

Grecul a avut parte de un „meci” mult mai lejer decât se aștepta în optimi, unde italianul Berrettini nu s-a prezentat din cauza unei accidentări și astfel Tsitsipas s-a calificat în sferturi.

Totuși, până să ajungă în optimi, Stefanos a avut parte de o partidă extrem de dificilă împotriva australianului Kokkinakis în turul 2, unde a avut nevoie de set decisiv.

Pe de altă parte, în fața lui Simon și Ymer, locul 6 ATP s-a impus fără probleme, în minimul de seturi.

Sfertul de finală de la AO reprezintă a 2-a prezență a acestuia în această fază a competiției, cel mai bun rezultat fiind reprezentat de finala din 2019, pierdută în fața adversarului din acest meci, Rafael Nadal.

2. Rafael Nadal

Ajuns la 34 de ani, Rafa nu se lasă mai prejos decât tinerii tenismeni din circuit și joacă la un nivel la fel de înalt precum în ultimii ani.

Djere, Mmoh, Norrie și Fognini n-au reușit să-i „fure” nici măcar un set spaniolului, care a defilat până acum, cu maxim 32 de game-uri disputate în fiecare meci.

Faza sferturilor de finală de la AO reprezintă un „checkpoint” obișnuit pentru iberic, care se află la cea de-a 13-a prezență în această etapă de la Australian Open.

Luând în calcul că n-a cedat niciun set până acum, unul din pronosticurile tenis care poate fi încercat pentru acest meci este: handicap -1.5 seturi Nadal.

3. Intâlniri directe

Nu mai puțin de 8 confruntări directe au avut loc până în prezent între Stefanos și Rafael, ibericul conducând cu lejeritate la acest capitol, scor 7-1. Cel mai recent meci a avut loc la finalul lui 2020, la Masters Cup, unde Rafa s-a impus cu 6-4, 4-6, 6-2.

4. Cote pariuri

Pentru un meci cu minim 10 game-uri disputate în primul set, cota oferită de bookmakeri este 1.53.
De asemenea, regăsim în ofertă cota 1.62 pentru o victorie a lui Rafael la o diferență de cel puțin 2 game-uri.

Stefanos Tsitsipas – Rafael Nadal ponturi pariuri

ABrt
Forma: Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut
Procentaj: 52.4%
Castigate: 22/42
Mi-e greu să cred că vom vedea o victorie clară a vreunuia dintre cei doi tenismeni, așadar am mizat pe o partidă cu minim 4 seturi disputate.

Vorbim de un sfert de finală al unui Grand Slam, unde miza este una importantă atât din punct de vedere al banilor și al punctelor ATP obținute, cât și al reputației și al moralului pentru 2021.

4 din ultimele 5 confruntări directe ne-au adus cel puțin un set câștigat de ambii tenismeni, așadar au început să se cunoască foarte bine unul pe celălalt și este dificil de crezut că se poate impune vreunul cu 3-0 la seturi.

Sunt odihniți amândoi, Nadal fiindcă a jucat doar 3 seturi în fiecare tur, iar Tsitsipas deoarece n-a jucat deloc în optimile de finală, așadar din punct de vedere fizic amândoi vor fi la 100%.

Stefanos Tsitsipas - Rafael Nadal (ora 02:00)
Pronostic: Peste 3.5 seturiCota: 1.50

Click aici pentru a paria acest pronostic
Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 Jimmy8
Forma: Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat
14 din 2070%+354.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here