Turcia – Azerbaijan ponturi pariuri 27.05.2021

Scris de Red27/05/2021

Turcia isi incepe perioada de pregatire de inainte de turneul final de la Euro cu un joc amical facil pe teren propriu in compania lui Azerbaijan si ar trebui sa se impuna destul de lejer in opinia mea. Totusi cota pentru solist este foarte mica asa ca am ales sa merg si pe un interval de goluri pentru o cota marita. Vezi mai jos cateva informatii utile, dar si recomandarea mea.

Turcia

Trebuie sa demonstreze ca este pregatita pentru acest turneu final si cum sa faca acest lucru daca nu pe teren propriu intr-un meci amical cu o echipa foarte modesta.

Consider ca jucatorii vor trata foarte serios acest meci fiindca de acest lucru va depinde in mare masura si alegerea primului 11 de la Euro.

In ultimele 5 jocuri are 3 victorii, o infrangere si un rezultat de egalitate, dar a avut adversari destul de puternici, totusi rezultatul de egalitate venind pe teren propriu 3-3 in compania Letoniei.

Azerbaijan

Dezamageste din ce in ce mai mult fiindca in acest moment are 3 infrangeri consecutive, dar a avut adversari destul de puternici, mai putin Qatarul pe care ar fi putut sa-l invinga.

Chiar daca a pierdut cu Portugalia, nu cred ca a dezamagit pentru ca scorul final a fost doar 1-0, iar in partida de acasa cu Serbia a fost 1-2, ceea ce din nou mi se pare un rezultat onorabil.

Alte 2 rezultate favorabile au fost cele 2 remize albe 0-0 in deplasarea de la Luxemburg si pe teren propriu cu Muntenegru.

Intalniri directe

Cele 2 formatii s-au intalnit de mai multe ori pana in acest moment si bineinteles ca Turcia domina la acest capitol. Ultima data au jucat in 2011 si Turcia a castigat cu 1-0. Pentru ponturi EURO 2021 urmareste in continuare site-ul nostru fiindca aici vei gasi toate meciurile analizate.

Turcia – Azerbaijan echipe probabile

Turcia (4-2-3-1): Cakir – Meras, Dmiral, Soyuncu, Celik – Kahveci, Kokcu – Under, Calhanoglu, Omur – Yazici.

Azerbaijan (4-5-1): Balayev – Kryvostiuk, Huseynov, Mammadov, Medvedev – Khalizada, Qarayev, Makhmudov, Ibrahimli, Bayramov – Sheydayev.

Turcia – Azerbaijan cote pariuri

Pentru biletul zilei la pariuri de maine poti selecta si acest meci, mai ales ca Superbet ofera multe variante, cum ar fi NG @1.70, 1-3 goluri @1.43 sau handicap (-1) la o cota de 1.80.

Turcia – Azerbaijan ponturi pariuri

Turcia – Azerbaijan ponturi pariuri

Cred ca va fi un meci foarte dezechilibrat fiindca este o diferenta foarte mare de forma, dar mai ales de valoare intre cele 2 formatii si Turcia este mare favorita sa se impuna.
Turcia trebuie sa demonstreze ca este pregatita pentru Campionatul European si daca nu va defila cu aceasta formatie modesta, cred ca fanii vor fi foarte ingrijorati.
Practic, Azerbaijan nu are pentru ce sa joace la 100% in acest joc si nu pot spune acelasi lucru despre gazde.
Turcia a reusit cateva rezultate notabile in utlimele meciuri si cred ca va reusi sa se impuna si acum si sa inscrie cel putin 2 goluri.
Red
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
Turcia – Azerbaijan
Pronostic: 
1 si 2-5 goluri
Cota: 
1.51 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat
CÂȘTIGATE
23 din 35
PROCENTAJ
66%
UNITĂȚI
+876
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: