Turcia – Scotia ponturi pariuri 16.11.2022

Scris de Cristian Lenga16/11/2022
1
1.88
X
3.09
2
3.80
Turcia
Scotia
COTA PONT
2.10

Miercuri, 16 noiembrie, Turcia joaca un meci amical international cu Scotia, pe Diyarbakır Yeni Stadium, din orasul Diyarbakır, Turcia.

Partida va avea fluierul de start incepand cu ora 20:00, iar aceasta va putea fi urmarita, in direct, la Digi Sport 2.

Turcia

  • Turcia nu a reusit sa se califice la Cupa Mondiala din Qatar anul acesta, insa va juca, in shcimb, in doua amicale impotriva Scotiei si a Republicii Cehe, inainte de a incepe calificarea pentru Euro 2024, in martie 2023.
  • A pierdut semifinala playoff-ului cu Portugaliei, cu 3-1. Mai mult decat atat, Turcia nu a aratat foarte bine in meciurile jucate in luna septembrie, dupa ce au remizat 3-3 cu Luxemburg si au fost invinsi cu 2-1 de Insulele Feroe.
  • Cu toate acestea, Turcia și-a câștigat confortabil grupa din Liga Națiunilor, promovand astfel inapoi in Liga B, dupa ce a terminat pe prima pozitie, cu 13 puncte, inaintea Luxemburgului, Insulelor Feroe și a Lituaniei.

Scotia

  • Scotia merge in Turcia cu o atitudine pozitiva, datorata promovarii in Liga A a Natiunilor Unite, partida amicala in care va cauta sa isi continue forma buna pe care a regasit-o sub conducerea lui Steve Clarke.
  • Nici Scotia nu a reusit o calificare la Cupa Mondiala, in ciuda performantelor bune obtinute in ultima perioada.
  • Scotia este neinvinsa in ultimele patru meciuri, dintre care a inregistrat trei victorii si o remiza. In aceste conditii, Scotia a fost mult mai solida din punct de vedere defensiv.
  • Ramai pana la finalul acestui articol pentru a vedea care este pontul meu  principal de pariere, precum si alte sugestii de pariuri sportive ponturi pentru aceasta partida.

Intalniri directe

Cele doua echipe nu au niciun meci direct jucat pana acum, deci acest amical va fi primul dintre ele.

Echipe probabile

turcia

20:00

scotia

Cakir

Celik

Kabak

Soyuncu

Elmali

Kocku

Kadioglu

Kahveci

Calhanoglu

Under

Unal

echipament bzc

Gordon

Ramsay

Hendry

McKenna

Robertson

McTominay

Gilmour

Fraser

McGinn

Christie

Dykes

00
Days
:
 
00
ORE
:
 
00
MINUTE
:
 
00
Seconds

Acest meci a început!

Cote pariuri

La Net Bet Sport, poti miza pe total goluri peste 2.5, pentru cota 2.30.

De asemenea, la aceeasi casa de pariuri, mai poti merge si pe Turcia castiga & GG, care are cota 4.50.

Turcia – Scotia ponturi pariuri

Turcia si Scotia incearca sa isi continue forma buna pe care au afisat-o in campaniile UEFA Nations League. Ambele echipe au terminat grupele pe prima pozitie, ceea ce inseamna ca Turcia va evolua in Liga B anul viitor, in timp ce Scotia se va juca impotriva celor mai bune echipe din competitie, dupa ce a promovat in Liga A.

Cu toate acestea, in ciuda rezultatelor foarte bune obtinute, niciuna dintre echipe nu a reusit sa se califice la Cupa Mondiala din Qatar.

Parerea mea este ca Turcia este favorita aici si pe buna dreptate, fiind o forta atunci cand joaca pe teren propriu. Stefan Kuntz a ales o echipa tanara, ceea ce inseamna ca va miza pe un plus de energie.

Scotienii, de cealalta parte, au castigat doar cinci din ultimele 15 jocuri, insa in aceste meciuri au avut evolutii foarte bune.

Acesta este un meci in care cele doua echipe nu au ce pierde, deci vor incerca sa joace in toate modurile posibile, in incercarea de a testa diferite functionalitati ale formatiei de joc. Astfel, cred ca vom vedea goluri de ambele parti.
Turcia – Scotia
Pronostic: 
GG
Cota: 
2.10 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: