Udinese – Fiorentina ponturi pariuri 26.09.2021

Scris de Zamfi25/09/2021

Udinese si Fiorentina se vor intalni Duminica de la ora 16:00 pe Dacia Arena in cadrul rundei cu numarul 6 in Serie A. Arbitrul intalnirii va fi Davide Ghersini. Te invit sa citesti articolul meu, iar la finalul acestuia vei gasi un pont argumentat.

⚽ 1. Udinese.

Dupa inceputul excelent in Serie A, trupa pregatita de Luca Gotti a inregistrat doua infrangeri consecutive. Cei drept si adversarii au fost de calibru, pierzand acasa cu Napoli (0-4) si in deplasare la AS Roma (0-1).

A marcat de 6 ori si a primit 7 goluri. Cele mai multe goluri le-a inscris Deulofeu, care a fost transferat definitiv la Udinese in acest an de la Watford.

Macedoneanul Nestoroski si nigerianul Isaac Succes sunt singurele improbailitati pentru Udine, care aliniaza o formatie cu 5 jucatori in compartimentul median, dar multi dintre acestia urca in atac, ajutandu-i pe Pussetto si Deulofeu.

⚽ 2. Fiorentina.

Trupa ”viola” a inregistrat in toate cele 5 meciuri disputate rezultate de GG& peste 2.5 goluri, avand un golaveraj usor negativ cu 8 goluri insrise si 9 primite. GG-ul pare a fi si in acest duel un pronostic Serie A de luat in seama. Sarbul Vlahovic este principalul marcator cu 3 reusite, 2 dintre acestea fiind inscrise in victoria de pe terenul Atalantei cu 2-1.

Fiorentina are 3 victorii si 2 infrangeri fiind inaintea rundei cu numarul 6 pe locul 6 cu un total de 9 puncte. In victoriile obtinute a marcat de fioecare data cate 2 goluri. Infrangerile au venit in fata unor adversari puternici, precum Inter Milano (1-3) si AS Roma (1-2).

Nico Gonzalez nu va evolua in acest duel din cauza cartonasului rosu primit in meciul cu Inter, iar Gaetano Castrovilli este accidentat.

⚽ 3. Intalniri directe.

In sezonul trecut Fiorentina s-a impus cu 3-2 pe teren propriu, partida in care absentul din acest duel, Gaetano Castrovilli, a marcat o dubla, iar in retur, Udinese a castigat pe teren propriu cu 1-0, marcator fiind un alt absent, Ilija Nestorovski.

⚽ 4. Udinese – Fiorentina chipe probabile:

Udinese (3-5-2): Silvestri – Samir, Nuytinck, Becao – Larsen, Pereyra, Walace, Arslan, Molina – Deulofeu, Pussetto.
Fiorentina (4-3-3 : Dragowski; Odriozola, Martinez Quarta, Milenkovic, Biraghi; Bonaventura, Torreira, Duncan; Callejon, Vlahovic, Sottil.

⚽ 5. Udinese – Fiorentina cote pariuri

Avem cateva pariuri combo pe goluri interesante pe Unibet online, din care am remarcat selectia GG3+, cota fiind 1.70. Pentru 2 goluri inscrise in prima repriza cota este 2.95.

⚽ 6. Udinese – Fiorentina ponturi pariuri

Udinesse – Fiorentina ponturi pariuri

In opinia mea din acest duel nu vor lipsi golurile, chiar daca Udinese a inceput sa nu mai joace asa de spectaculos precum in primele runde.

Fiorentian este echipa mai valoroasa si cred ca va conduce jocul si imi pun mari sperante in vitalitatea din atacul trupei viola, cu Vlahovic, Callejon si Sottil in mare forma. Cred ca si Udinese va marca pentru ca Fiorentina arata destul de multe vulnerabilitati in defensiva, primind gol in toate jocurile de pana acum.

Deulofeu, Molina si Pussetto pot specula spatiile libere din fata careului si cu siguranta vom avea un duel cu multe ocazii de gol.
Zamfi
Forma: Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
Udinesse – Fiorentina
Pronostic: 
peste 2.5 goluri
Cota: 
2.00 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: