Ungaria – Irlanda ponturi pariuri 08.06.2021

Scris de Radu Oprea08/06/2021

Ungaria si Irlanda se confrunta pe Szusza Ferenc Stadion din Budapesta. Se anunta o partida foarte echilibrata intrucat ambele formatii practica un fotbal asemanator. In cele ce urmeaza vei gasi detalii si statistici despre ambele echipe si un pronostic.

⚽1. Ungaria

Este in grupa F la EURO, cu Germania, Franta si Portugalia. In calificarile pentru Mondialul din Qatar este pe 2 in grupa I. Nu a incasat gol in 3 din ultimele 5 dispute si in precedentele 7 a marcat si de aceea cred ca pontul meu ar putea fi pe biletul zilei azi.

Nu a mai pierdut de 10 meciuri si pe 7 le-a castigat, asadar este pe val. Pe teren propriu este neinvinsa de 5 jocuri si in 3 s-a impus, deci i-a mers destul de bine acolo recent.

Sziveszter Hangya si Dominik Szoboszlai nu vor putea fi utilizati din pricina unor accidentari. Absenta celui din urma ar putea fi importanta atunci cand iti voi oferi ponturi fotbal EURO 2020 la intalnirile acestei formatii.

⚽2. Irlanda

Din pacate pentru ea nu va participa la EURO 2020. Este penultima in grupa A a preliminariilor pentru Campionatul Mondial de anul viitor. A inscris in 3 din ultimele 4 dueluri, insa in toate a primit cel putin un gol.

Vine dupa o victorie, insa a fost prima dupa 12 partide la rand, timp in care a suferit 7 infrangeri. In precedentele 2 deplasari are o remiza in Qatar si o victorie in Andorra, dar inainte de ele au fost 5 esecuri la rand pe teren strain.

Alan Browne, Robbie Brady, Callum O'Dawda, Enda Stevens, Jack Bryne, Jeff Hendrick, Kevin Long si Seamus Coleman nu vor putea evolua, cu totii avand probleme medicale. Asadar, lotul este destul de subrezit.

⚽3. Intalniri directe

Din 2012 nu au mai dat piept si de atunci a trecut prea mult timp.

⚽4. Ungaria – Irlanda echipe probabile:

Ungaria (3-5-2): Gulagsi – A. Lang, A. Fiola, At. Szalai – Lovrenscsics, Schafer, Kleinheisler, Siger, Gazdag – Ad. Szalai, R. Sallai.
Irlanda (4-3-3): D. Randolph – M. Doherty, L. O'Connor, J. Egan, J. McClean – J. Cullen, C. Hourihane, J. Knight – Parrott, J. Collins, Horgan.

⚽5. Ungaria – Irlanda cote pariuri

Pentru Ungaria castiga fara sa primeasca gol avem o cota de 3.55 la Unibet.
Unibet ne ofera o cota de 3.25 daca mizam pe un gol marcat oricand de Adam Szalai.

⚽6. Ungaria – Irlanda ponturi pariuri

Ungaria – Irlanda ponturi pariuri

Vad formatia gazda mai puternica si de aceea cred ca va face o partida buna. Spre deosebire de adversara sa, este calificata la turneul final, deci are un plus de valoare. In plus, va dispune de avantajul terenului propriu.

Pentru Ungaria este ultima repetitie inainte de a participa la EURO. Jucatorii vor intra extrem de motivati pe gazon pentru a demonstra ca merita un loc in primul 11. In ultimele 6 partide selectionata de la Budapesta a marcat in prima ora de joc.

Irlanda are destul de multe absente si asta ar putea conta enorm. A incasat cel putin un gol pana in minutul 80 in precedentele 6 deplasari, iar asta denota ca are o defensiva care este relativ usor de depasit.
Radu Oprea
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat
Ungaria – Irlanda
Pronostic: 
Ungaria inscrie pana in minutul 80
Cota: 
1.55 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: