Ungaria – Polonia ponturi pariuri 25.03.2021

Scris de Bmg25/03/2021

Una dintre cele mai interesante dispute de joi in preliminariile Cupei Mondiale se joaca la Budapesta, acolo unde Ungaria primeste vizita celor din Polonia. Eu astept un duel echilibrat, dar in acelasi timp si spectaculos. Daca vrei sa vezi ce pariu am gasit, iti recomand sa citesti analiza de mai jos. Mai trebuie spus ca partida este programata cu incepere de la ora 21.45.

⚽ 1. Ungaria.

Ungurii au avut parte de ghinion la tragerea la sorti, pentru ca in mod cert nu se pot bate pentru calificare cu Anglia si Polonia. Vor incerca, dar asta inseamna sa porneasca cu un avantaj in fata polonezilor printr-o victorie joi. Va fi insa extrem de complicat.

Ungaria a crescut mult in ultimii ani si rezultatele au inceput sa apara. A devenit o forta, capabila de surprize. S-a vazut asta in Liga Natiunilor, acolo unde a castigat fara nicio problema grupa cu Rusia, Serbia si Turcia. A avut o singura infrangere si astea sunt aspecte care ma fac sa recomand ponturi pariuri Campionatul Mondial pe gol marcat de ea.

Dominik Szoboszlai este accidendat si lasa un gol imens la mijlocul terenului. Nu vor juca nici Holender Filip si Kecskes Akois, care au de asemenea probleme medicale. Interesant ca veteranul Adam Szalai revine la lot.

⚽ 2. Polonia.

Oaspetii sunt favoriti aici si in mod cert se bat cu Anglia pentru prima pozitie in grupa. Arata extraordinar ca si nume pe faza de atac iar asta ma face pe mine sa recomand joi ponturi fotbal la piata de goluri.

Polonia nu s-a descurcat insa prea bine in Liga Natiunilor, acolo unde a terminat pe locul 3 o grupa cu Olanda, Italia si Bosnia. A pierdut cele mai recente doua partide disputate, asa ca are o revansa de luat in fata fanilor.

Lotul este complet, dar a fost schimbat selectionerul intre timp, pe banca tehnica stand din acest an portughezul Paulo Sousa.

⚽ 3. Ungaria – Polonia intalniri directe.

Aceste doua formatii nu s-au intalnit prea recent in meci direct. Ultima disputa a fost una amicala, in 2011, castigata de Polonia (2-1).

⚽ 4. Ungaria – Polonia echipe probabile.

Ungaria (4-5-1) : Gulacsi; Fiola, Lang, Orban, At. Szalai; Sallai, Kleinheisler, Nagy, Kalmar, K. Varga; Ad. Szalai.
Polonia (4-1-4-1) : Szczesny; Bereszynski, Glik, Bednarek, Rybus; Krychowiak; Szymanski, Zielinski, Klich, Grosicki; Lewandowski.

⚽ 5. Ungaria – Polonia cote pariuri.

La case de pariuri online Superbet imi place cota 1.77 la „PSF 2”. De asemenea, la Superbet recomand si cota de 1.90 pentru pariul „Ambele marcheaza”.

⚽ 6. Ungaria – Polonia ponturi pariuri.

Ungaria – Polonia ponturi pariuri

Avem aici doua echipe bune ale Europei, care ne pot aduce un meci spectaculos, cu cel putin 2 reusite pe tabela de scor.

Ungaria este intr-o perioada buna, fara infrangere de 6 meciuri, asa ca la o partida pe teren propriu ar trebui sa forteze, pentru ca nu are sanse la locul secund daca nu o bate pe Polonia in meci direct. Marcheaza in general si face meciuri frumoase. De partea cealalta, polonezii il au pe Lewa in atac, sunt favoriti si ar trebui sa marcheze usor.

Am ales intervalul 2-4 reusite, pentru ca asa a fost in 4 din ultimele 5 partide disputate acasa de unguri, dar si la precedentele 4 meciuri jucate de polonezi.
Bmg
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut
Ungaria – Polonia
Pronostic: 
2-4 goluri
Cota: 
1.68 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: