Ungaria – Portugalia ponturi pariuri 15.06.2021

Scris de Bmg15/06/2021

Ungaria si Portugalia se vor intalni in prima runda din Grupa F de la Campionatul European 2021, meciul avand loc marti, 15 iunie.

Pe ce post TV este Ungaria – Portugalia?

PRO TV va transmite in direct de la ora 19:00 partida dintre Ungaria – Portugalia.

Unde se joaca Ungaria – Portugalia?

Partida se va disputa pe stadionul Puskas Arena (Budapesta, Ungaria). Numar spectatori acceptati: 100% din capacitate, cu spectatorii respectand conditii stricte la intrarea pe stadion (in jur de 66.000). Avem aici singurul stadion de la EURO care primeste spectatori la capacitate maxima.

Informatii echipe

Ungaria

Nationala maghiara a crescut mult in ultimii ani si asta se datoreaza in special investitiilor facute la nivel de club. Iata ca au venit si satisfactiile. A jucat totusi slab in preliminarii, terminand pe locul 4 grupa E. A fost depasita atunci de Croatia, Tara Galilor si Slovacia.

Ungaria a mers bine in Liga Natiunilor, de unde a obtinut si calificarea la Campionatul European 2021. A trecut de doua baraje, invingandu-le pe Bulgaria si Islanda. Contra nordicilor a intors scorul miraculos, cu doua reusite in ultimele minute.

A inceput excelent si campania de calificare la Cupa Mondiala, cu 7 puncte din primele 3 partide. Ocupa locul secund in grupa, la 2 puncte in spatele Angliei. Important este ca are acum 3 puncte peste Polonia, adversara directa pentru calificare.

Doua amicale a jucat Ungaria inainte de EURO. A castigat la limita cu Cipru (1-0) si a remizat fara goluri cu Irlanda. Sta bine din punct de vedere defensiv.

Vorbind acum despre lot, voi mentiona ca ungurii trebuie sa se descurce fara vedeta lor, Dominik Szoboszlai, care s-a accidentat in ultimul moment si va rata turneul. Nici Kalmar Zsolt nu este prezent, asa ca la mijloc pot fi probleme.

  • Jucatori indisponibili: -.
  • Jucatori incerti: -.

Selectioner Ungaria – Marco Rossi

Maghiarii sunt condusi de un italian, in varsta de 56 de ani, care se afla pe banca selectionatei din 2018. Nu are nume mari in CV-ul de antrenor, remarcandu-le ca echipe de club doar pe Spezia si Honved Budapesta.

Rossi a cucerit un singur trofeu cariera de antrenor, titlul de campion al Ungariei, in 2017, bineinteles, cu Honved. De acolo a si venit la nationala.

Cand vezi cum arata naţionala Frantei si ce jucatori are, sansele noastre par foarte mici. Cu toate acestea, in fotbal niciodata nu poti spune niciodata. Este probabil sa nu obtinem niciun punct, chiar daca jucam acasa, dar va conta felul cum vom pierde, daca acest lucru se va intampla. Vom lupta ca sa obţinem un punct sau doua. Va fi foarte greu, dar vom incerca.” – Marco Rossi.

Portugalia

Selectionata portugheza intra la acest turneu din postura de campioana europeana, dupa triumful din 2016. Ambitiile sunt mari, insa ghinionul a fost imens in momentul tragerii la sorti. Ramane de vazut ce va iesi din batalille cu Franta si Germania, pentru ca in fata Ungariei nu ar trebui sa aiba emotii.

Portugalia s-a calificat lejer, chiar daca a terminat pe locul secund in grupa B. Ucraina a fost cea care a depasit-o. A avut atunci cel mai bun atac, cu o medie de aproape 3 reusite pe meci. Cred ca si de data aceasta putem juca predictii pariuri sportive pe ea cu incredere.

A mers bine si in Liga Natiunilor, dar si la debutul in campania de calificare la Cupa Mondiala. Este lider in grupa A, cu 7 puncte din cele 3 partide. Vine dupa doua amicale bune, o remiza fara goluri in Spania si un succes categoric in fata Israelului (4-0).

Statistic vorbind, Portugalia a pierdut un singur meci din ultimele 15 disputate, in fata campioanei mondiale, Franta. Are totul de partea sa la partida de marti. Lotul este extrem de puternic, pe langa Cristiano Ronaldo avand oameni de mare calitate precum Joao Felix (cel mai bine evaluat jucator portughez), Bruno Fernades sau Ruben Diaz.

  • Jucatori indisponibili: Anthony Lopes, Joao Cancelo.
  • Jucatori incerti: -.

Selectioner Portugalia – Fernando Santos

Portughezul de 65 de ani a sosit pe banca nationalei dupa Cupa Mondiala din 2014. De atunci a schimbat in bine jocul echipei si performantele au venit imediat. El a adus titlul european din 2016, dar si trofeul in prima editie de Liga Natiunilor. Tocmai ce i s-a prelungit contractul, indiferent de rezultatele care le va avea la EURO.

Nimeni nu isi dorea sa fie intr-o grupa cu Germania si Franta, asa ca nici noi nu doream asta. La fel de bine, Germania si Franta nu isi doreau sa fie intr-o grupa cu Portugalia. Suntem pregatiti pentru turneu, asa ca mai ramane sa vedem ce se va intampla.” – Fernando Santos.

Ungaria – Portugalia echipe probabile, conform uefa.com

  • Ungaria: Gulacsi; Fiola, Orbán, Attila Szalai; Lovrencsics, Kleinheisler, Ádám Nagy, Schäfer, Holender; Roland Sallai, Ádám Szalai.
  • Portugalia Rui Patrício; Nélson Semedo, Rúben Dias, Pepe, Guerreiro; Danilo, William, Bruno Fernandes; Bernardo Silva, Ronaldo, Diogo Jota.

Ungaria – Portugalia arbitru

Avem aici un fluieras de mare valoare, turkul Cuneyt Cakir. Este pe lista FIFA din anul 2013, iar din 2010 este in categoria Elite. A participat la ultimele 2 campionate mondiale dar si la precedentele doua EURO.

Cakir are o mare experienta la nivel european, arbitrand finala de UCL in trecut. Ultima partida internationala pe care a condus-o a fost in preliminariile acestui turneu final, Belgia – Tara Galilor (3-1). A acordat atunci un singur cartonas.

Date statistice

  • Ungaria traverseaza o perioada buna si nu pierde de 11 meciuri.
  • Doar Franta a batut-o pe Portugalia in ultimele ei 15 partide jucate.
  • Portugalia este neinvinsa in precedentele 13 dueluri directe cu Ungaria (9 victorii si 4 remize); a marcat 30 de goluri in aceasta perioada si a incasat doar 3, asa ca putem pune pronosticuri EURO pe ea.
  • Cele doua nationale s-au confruntat si la EURO 2016, rezultand un 3-3 la care Ronaldo a marcat de 2 ori.
  • De 3 ori s-au confruntat aceste selectionate la Budapesta si de fiecare data a castigat Portugalia.
  • Din cele 6 meciuri jucate pana acum la campionatele europene, Ungaria a castigat 2 si a pierdut 4.
  • Cristiano Ronaldo a fost al doilea golgheter din preliminarii, cu 11 reusite; doar Harry Kane l-a depasit.

Ungaria – Portugalia cote pariuri

  • Pentru ca golgheterul Portugaliei sa fie Cristiano Ronaldo, cota din oferta este 2.00 – Pariaza acum la Superbet cu bonus 500 RON
  • Unul dintre cele mai riscante ponturi fotbal EURO 2021 este Ungaria sa se califice in optimile de finala, la o cota de 4.50 – Pariaza acum la Betano cu bonus 1.000 RON
  • Joao Felix are cota 12.00 pentru a fi desemnat „Cel mai bun tanar jucator al turneului” – Pariaza acum la 888sport cu bonus 1000 RON

Ponturi pariuri Ungaria – Portugalia

Ungaria – Portugalia ponturi pariuri

Eu am gasit o cota buna in oferta Netbet. Este de fapt o combinatie de 2 pariuri in care eu am incredere foarte mare. Pentru inceput, iti spun ca merg in sansa dubla 1X pe Portugalia. Vorbim despre campioana europeana si o formatie cu mult peste adversara ca si valoare a lotului, Ar trebui sa castige lejer. O singura infrangere au portughezii in ultimele 15 jocuri, dar si aceea a venit in fata Frantei. Diferenta de clasa mi se pare mult prea mare si chiar nu ii vad sa piarda partida.

Pentru acest meci voi alege si intervalul 0-3 goluri. Nu astept prea multe reusite, pentru ca ungurii se apara in general destul de bine si nu incaseaza exagerat. Este si prima partida in grupa pentru cele doua, iar pe debutul de de joc cred ca nimeni nu va risca. Poate trece destul de mult timp pana la deschiderea scorului. Pare greu de crezut sa ajungem la 4 reusite.
Bmg
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut
Ungaria – Portugalia
Pronostic: 
2X & sub 3.5 goluri
Cota: 
1.50 @

Ungaria – Portugalia ponturi pariuri

Joc simplu la acest meci si anume, joc pe victoria Portugaliei, fiind o grupa in care diferenta se poate face si din rezultatele pe care cele 3 mari favorite le vor avea cu Ungaria.

Asadar, Portugalia are o singura varianta in acest joc si anume victoria, avand insa de infruntat nu doar echipa Ungariei, ci si publicul maghiar, fiind foarte important ca acestia sa reuseasca sa fie inspirati, pentru a face diferenta.

Ungaria cred ca e o selectionata situata ca valoare intre Austria si Macedonia de Nord, o selectionata care daca va juca la nivelul celor doua mentionate anterior, nu prea are cum sa ia ceva din acest duel cu Portugalia.
Ungaria – Portugalia
Pronostic: 
victorie Portugalia
Cota: 
1.48 @

Ungaria – Portugalia ponturi pariuri

Portugalia este echipa mai puternica si de aceea eu cred ca se va impune. Are un lot mai valoros ca al adversarei si asta se va vedea pe gazon. Din punctul meu de vedere sta mult mai bine si in ceea ce priveste banca tehnica.

Cristiano Ronaldo si compania intalnesc cea mai slaba formatie din grupa. O victorie este impetuos necesara in lupta pentru calificarea in faza eliminatorie. In 3 din ultimele 5 partide au castigat si in toate aceste succese s-a inscris de maxim 4 ori.

Ungaria cel mai probabil se va multumi sa se apere si asta va limita scorul. Ii va fi greu spre imposibil sa reziste pentru ca da piept cu o selectionata care are foarte multi jucatori de calitate in avantposturi.
Radu Oprea
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat
Ungaria – Portugalia
Pronostic: 
2 & sub 4,5 goluri
Cota: 
1.60 @

Ungaria – Portugalia ponturi pariuri

Portugalia debuteaza la acest campionat european cu o confruntare impotriva Ungariei. Trebuie sa se impuna neaparat in aceasta partida fiindca doar asa poate spera la calificarea in fazele eliminatorii.
Totusi nu voi miza pe solist fiindca am gasit o cota mai buna pe un interval de goluri in care am foarte mare incredere. Ultima data cele 2 formatii s-au intalnit in 2017 de 2 ori si Portugalia s-a impus cu 3-0 pe teren propriu si cu 1-0 in deplasare.
Nu ii dau sanse prea mari Ungariei sa inscrie in acest meci, de aceea nu cred ca se voi inscrie mai mult de 3 goluri.
Red
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
Ungaria – Portugalia
Pronostic: 
1-3 goluri
Cota: 
1.50 @

Ungaria – Portugalia ponturi pariuri

Portugalia este una dintre cele mai puternice echipe prezente la acest european. Parerea mea e aceea ca lotul lusitanilor arata mai bine decat cel folosit in 2016. Acest prim meci este foarte important pentru portughezi deoarece trebuie neaparat sa atace partidele cu Franta si Germania avand deja trei puncte in cont.

Ungaria nu este o echipa deloc puternica. Toata lumea ii vede pe maghiari outsideri la acest turneu final si nu ii vad capabili sa-i faca fata Portugaliei. Sigur, meciul se joaca la Budapesta, insa diferenta de valoarea e in opinia mea prea mare. Ma astept ca portughezii sa domine copios acest duel, iar pe langa 2 solist, plusez si cu minim doua goluri marcate.
Johnny
Forma: Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
Ungaria – Portugalia
Pronostic: 
2 si peste 1.5 goluri
Cota: 
1.76 @

Ungaria – Portugalia ponturi pariuri

Fara indoiala Portugalia este favorita acestui duel avand un lot plin de vedete, in prim plan fiind evident Cristiano Ronaldo. Cred ca jocul va fi controlat in totalitate de lusitani, chiar daca maghiarii evolueaza pe teren propriu.

Ungaria, se afla in cea mai tare grupa a Campionatului European, Germania, Franta si Portugalia fiind superioare la toate capitolele peste selectionata antrenata de italianul Marco Rossi. Ungurii incep EURO 2020 cu un moral foarte bun inregistrand 11 partide fara infrangere, insa adversarii nu se pot compara cu oponenta din acest duel. Atacantul lui Mainz, Adam Szalai mi se pare cel mai bun fotbalist al gazdelor, alaturi de portarul Peter Gulacsi, jucator la RB Leipzig, dar care probabil va scoate de multe ori mingea din poarta.

Oaspetii au o super selectionata, iar pe langa legendarul Cristiano Ronaldo, ii putem remarca si pe Diogo Jota, varful lui Liverpool, dar si pe Joao Felix, proaspat campion in Spania cu Atletico Madrid. Portugalia arata bine in toate compartimentele si probabil va controla partida de la un capat la altul intalnind totusi cel mai slab adversar din grupa, in aceste conditii victoria fiind incontestabila.

Am decis sa aleg un pronostic combinat, disponibil pe platforma operatorului sportiv Betano, de unde am selectat, peste 1.5 goluri in meci, iar Ungaria peste 1.5 cornere.
Zamfi
Forma: Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
Ungaria – Portugalia
Pronostic: 
peste 1.5 goluri& Ungaria peste 1.5 cornere
Cota: 
1.52 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: