Ungaria U21 – Germania U21 ponturi pariuri 24.03.2021

Scris de Johnny23/03/2021

Grupa A de la EURO U21 2021 ne propune miercuri seara duelul dintre Ungaria si Germania. Cele doua formatii se vor intalni in prima runda a acestei grupe, meciul urmand a avea loc de la ora 22:00 pe MOL Arena Sosto din Szekesfehervar.

⚽ 1. Ungaria U21.

S-a calificat la acest turneu din postura de echipa organizatoare. Este echipa cotata cu cele mai mici sanse de a merge mai departe, valoric fiind mai slaba chiar si decat Romania. Are putine meciuri in picioare in ultima perioada, iar in 2020 n-a disputat decat doua partide de verificare, impotriva Sloveniei si a Rusiei.

Majoritatea jucatorilor din lot evolueaza in campionatul Ungariei. Pe lista pentru european regasim doar trei stranieri. N-are o traditie mare la acest nivel de varsta, asta desi in ultimii ani guvernul a investit multi bani in centrele de copii si juniori. In mod normal nu va avea mari sanse in fata Germaniei.

Patrick Demjen a fost depistat in aceasta saptamana ca fiind pozitiv la coronavirus. Capitanul echipei va absenta astfel dintre buturi, titular urmand a fi Balazs Bese sau Peter Kovacs. Szilagyi, Nagy si Schon au fost si ei inlocuiti in lot in urma cu cateva zile tot din cauza coronavirusului, iar Daniel Zsori s-a accidentat.

⚽ 2. Germania U21.

Este finalista de acum doi ani. Si in acest an este considerata ca una dintre favoritele la castigarea trofeului. In preliminarii a castigat o grupa din care au mai facut parte Belgia, Bosnia, Tara Galilor si Moldova. A castigat sase din cele opt partide jucate, iar pentru miercuri pontul zilei din fotbal ar putea fi 2 solist.

Are un lot cotat la peste 100 de milioane de euro. In preliminarii jucatorii s-au miscat destul de bine in special din punct de vedere ofensiv. In cele opt partide jucate au inscris in medie aproape trei goluri pe intalnire. Probabil va fi echipa care va domina si aceasta intalnire cel putin la capitolul posesie.

Nu par a exista probleme de efectiv in lotul convocat pentru acest turneu, astfel ca Stefan Kuntz are de unde alege pentru a forma un prim 11 ideal.

⚽ 3. Ungaria U21 – Germania U21 intalniri directe.

Cele doua echipe s-au mai intalnit la U21 in 2017 intr-un amical, castigat atunci de Ungaria U21. Nu m-as luat insa dupa acest rezultat deoarece generatiile s-au schimbat.

⚽ 4. Ungaria U21 – Germania U21 echipe probabile.

Ungaria U21 (4-1-4-1): Bese – Deutsch, Mocsi, Balogh, Bolla – Csonka – Bukta, Mezei, Palincsar, Szoke – Barany.
Germania U21 (4-3-1-2): Dahmen – Raum, Schlotterbeck, Pieper, Baku – Ozcan, Dorsch, Maier – Burkardt – Nmecha, Berisha.

⚽ 5. Ungaria U21 – Germania U21 cote pariuri.

La peste 2.5 goluri cota e de 1.70 la Betano, una dintre casele de pariuri cu cote mari pe rezultat final. Pentru 1-3 goluri marcate avem o cota de 1.50.

In acest weekend avem multe ponturi din Germania pe site. Nu le rata!

⚽ 6. Ungaria U21 – Germania U21 ponturi pariuri.

Ungaria U21 – Germania U21 ponturi pariuri

Sunt de parere ca echipa Germaniei nu va avea mari probleme in acest meci. Spre deosebire de nationala mare, ungurii stau destul de modest la nivel de U21. Lotul valoreaza in total doar 6.28 de milioane de euro, iar destul de multi jucatori n-au nici macar 20 de ani. Pe langa asta, trupa maghiara s-a confruntat in ultima perioada cu mari probleme din cauza coronavirusului.

Germania in schimb si-a aratat valoarea la acest nivel in preliminarii. Cu sase victorii din opt partide nemtii vin increzatori la acest turneu final si au nevoie de un succes in fata celui mai accesibil adversar din grupa pentru a nu-si complica situatia. Diferenta de valoare dintre cele doua formatii este prea mare pentru ca Ungaria sa emita pretentii, de aceea voi miza pe 2 si sub 4.5 goluri.
Johnny
Forma: Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
Ungaria U21 – Germania U21
Pronostic: 
2 si sub 4.5 goluri
Cota: 
1.70 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: