Union Berlin – Augsburg ponturi pariuri 11.09.2021

Scris de Bmg10/09/2021

La duelul dintre Union Berlin si Augsburg eu cred ca am gasit cel mai bun pariu, unul de cota 1.55. Partida este programata sambata, cu incepere de la ora 16.30, iar echipa gazda porneste usor cu prima sansa la Winmasters. In continuare poti gasi pronosticul propus de mine si cateva date utile despre echipe.

⚽ 1. Union Berlin.

Gazdele confirma evolutiile bune din editia trecuta de campionat si dupa 3 etape sunt fara infrangere in Bundesliga. Au o victorie, cu Monchengladbach si doua remize, cu Hoffenheim si Leverkusen. Asadar, au iesit bine din 3 meciuri grele si tocmai de aceea cred ca poti juca ponturi pe ele la biletul zilei cota mare.

Union Berlin a facut meciuri spectaculoase pana acum. A marcat mult, dar a si incasat. Toate cele 3 partide pentru ea in campionat au fost GG. Promel nu este inca 100% cu pregatirea fizica si ramane incert. Alte probleme de efectiv nu sunt anuntate.

⚽ 2. Augsburg.

Oaspetii nu impresioneaza pe debutul de sezon, ba din contra. Sunt penultimii in clasament, fara victorie dupa 3 meciuri si doar un punct acumulat.

Augsburg a pierdut pana acum cu Leverkusen si Hoffenheim, iar cu Frankfurt a remizat. A incasat deja 8 goluri si acesta este unul dintre motivele pentru care eu iti recomand ponturi pe goluri la casa de pariuri Winmasters.

Mai trebuie spus ca sunt si ceva probleme de efectiv. Gruezo si Moravek vor lipsi din cauza accidentarilor, in timp ce Gouweleeuw si Strobl raman incerti.

⚽ 3. Union Berlin – Augsburg intalniri directe.

Augsburg a castigat cele mai recente duleuri directe, ambele in campionatul trecut. De fiecare data a fost GG si 3+.

⚽ 4. Union Berlin – Augsburg echipe probabile.

Union Berlin (3-4-1-2) : Luthe – Friedrich, Knoche, Baumgartl – Trimmel, Mohwald, Khedira, Giebelmann – Haraguchi – Kruse, Awoniyi.
Augsburg (4-2-3-1) : Gikiewicz – Gumny, Oxford, Uduokhai, Iago – Maier, Dorsch – Caligiuri, Hahn, Vargas – Niederlechner.

⚽ 5. Union Berlin – Augsburg cote pariuri.

Eu ma gandesc la un meci spectaculos, iar Winmasters ne ofera o cota de 1.86 la pariul pe minim 3 reusite.
O cota buna avem si la GG, cu o valoare de 1.83.

⚽ 6. Union Berlin – Augsburg ponturi pariuri.

Union Berlin – Augsburg ponturi pariuri

Asa cum spuneam si in analiza, eu sunt de parere ca aceasta partida va fi una frumoasa, de goluri. Tocmai de aceea am ales pronosticul GG sau Peste 2.5 reusite din oferta Betano. Cota este in scadere iar asta indica faptul ca pariul ar trebui sa fie verde.

Union a facut meciuri interesante pana acum in Bundesliga si de fiecare data a terminat cu gol de ambele parti. Joaca deschis si asa va fi si acum, mai ales ca Augsburg a inceput slab sezonul si nu are ce apara. 8 goluri au incasat oaspetii deja si apararea lor recomanda pariul propus de mine.
Bmg
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut
Union Berlin – Augsburg
Pronostic: 
GG sau Peste 2.5 goluri
Cota: 
1.55 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: