Union Berlin – Frankfurt ponturi pariuri 28.11.2020

Scris de chiriladavid2526/11/2020

Pe val in acest debut de campionat, Union Berlin o primeste in runda cu numarul 9 de Bundesliga, acasa, pe Eintracht Frankfurt. Meciul va avea loc pe Stadionul „An der Alten Försterei” din Berlin, urmand a incepe de la ora 16:30.

⚽ 1. Union Berlin.

Ocupa pozitia a 5-a, avand 15 puncte, doar cu 4 mai putin decat liderul Bayern Munchen. Vine dupa 3 succese la rand, 3:1 cu Hoffenheim, 5:0 cu Arminia Bielefeld si 2:1 cu FC Koln, ajungand gratie a acestor victorii la 18 goluri marcate, mai multe decat Leverkusen sau Leipzig, doar Bayern si Dormund inscriind mai multe goluri.

Vine dupa succesul din deplasare, cu FC Koln, scor 2:1, Awoniyi deschizand scorul in minutul 27, Max Kruse aducand victorie in minutul 72, dupa ce cu cateva secunde inainte ratase primul sau penalty din cariera.

Endo, Gentner, Pohjanpalo, Schlotterbeck, Ujah, Griesbeck si Hübner sunt cu totii accidentati si vor absenta din acest meci.

⚽ 2. Frankfurt.

Ocupa pozitia a 11-a, fiind la egalitate de puncte cu Stuttgart, Werder Bremen si Augsburg, toate 4 avand cate 11 puncte. E campioana egalurilor in Bundesliga, impartind aceasta distinctie cu Wolfsburg, Stuttgart si Werder Bremen.

Vine dupa 3 remize la rand, 1:1 cu Werder Bremen, 2:2 cu Stuttgart si 1:1 cu Leipzig. In ciuda rezultatelor cat de cat bune, nu are un joc de echipa prea bun, avand 11 goluri marcate si 13 primite. A remizat in ultima runda, cu Leipzig, scor 1:1, meci in care a deschis scorul prin Barkok, fiind egalati de Poulsen. Arche si Barkok nu vor putea evolua de la oaspeti in acest meci.

⚽ 3. Intalniri directe

Nu mai putin de 4 victorii are Eintracht Frankfurt in precedentele 5 intalniri directe, Union Berlin obtinand o singura victorie. In sezonul precedent, Frankfurt s-a impus in deplasare, scor 2:1, fiind invinsa acasa cu acelasi scor.

⚽ 4. Union Berlin – Frankfurt echipe probabile: 

Union (4-2-3-1): Luthe; Trimmel (c), Friedrich, Knoche, Lenz; Prömel, Andrich; Becker, Kruse, Ingvartsen; Awoniyi.
Frankfurt (3-4-1-2): Trapp; Abraham (c), Hinteregger, N'Dicka;Durm, Ilsanker, Rode, Kostic; Kamada; Dost, Silva.

⚽ 6. Union Berlin – Frankfurt ponturi pariuri

Union Berlin – Frankfurt ponturi pariuri

Mizez pe parcursul bun al gazdelor de pana acum, echipa care nu a mai pierdut de pe la jumatatea lunii septembrie, cand era invinsa acasa de Augsburg si care astfel are un moral excelent, care o transforma in usoara favorita la victorie in acest joc.

Astfel, cred ca Union Berlin are sanse bune de a se impune, motiv pentru care voi miza pe victoria acestora cu miza rambursata in caz de meci egal, acestia venind dupa 3 succese la rand, toate cu cel putin 2 goluri marcate.

Mai mult de atat, pe teren propriu, Union Berlin a castigat cu 4:1 in fata lui Mainz si cu 5:0 in fata lui Arminia Bielefeld, victorii de necrezut pentru o echipa care a pierdut cativa jucatori importanti in vara.
Union Berlin – Frankfurt
Pronostic: 
DNB 1
Cota: 
1.85 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: