Unirea Brânceni o atacă pe Astra Giurgiu cu Bucă şi Desculţu (23.09.2015)

250

ponturi pariuri liga 1 romaniaPronosticuri pariuri Unirea Brânceni – Astra Giurgiu (23.09.2015) – Cel mai dezechilibrat meci al 16-imilor din Cupa României va avea loc pe stadionul Comunal din Brânceni, acolo unde formaţia locală va da piept cu liderul Ligii 1.

Unirea Brânceni vine din al patrulea eşalon fotbalistic şi pentru a ajunge în 16-imi a fost nevoită să dispute cijnci meciuri. În turul precedent a dispus de echipa secundă a celor de la CS U Craiova. Mai mult să vă zic despre echipa din Teleorman nu prea ştiu. Se pare că Nelu Bucă, tehnicianul acesteia, va începe într-un sistem 4-4-2 în care chiar el va fi vârf de atac. Acesta va face cuplu de atac cu Desculţu, sursa acestei informaţii fiind site-ul teresport.ro.

Şumudică îşi va menaja cu siguranţă jucătorii importanţi, urmând ca Budescu, Alibec, De Amorim sau Lung să nu facă parte din echipa de start. Chiar şi Astra Giurgiu este mare favorită în acest duel şi n-ar trebui să aibă nici cea mai mică problemă în a se impune. 2 pauză la o cotă de 1.44 este pronosticul ideal pentru acest meci.

Pont pariuri Unirea Brânceni – Astra Giurgiu: Astra Giurgiu să conducă la pauză, cota 1.44 la Winmasters

Pariază aici pe acest meci şi la prima depunere ţi-o dublăm până la 200 RON!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here