U Craiova – Academica Clinceni ponturi pariuri 14.07.2019

0

Favorita este clara duminica pe Ion Oblemenco. Crezi ca Univ. Craiova se poate impidica de Academica Clinceni? Citeste analiza mea si pariul pe care il recomand.

Meciul de pe Ion Oblemenco este programat cu incepere de la ora 19.00 si se anunta unul facil pentru echipa gazda.

Craiova-Academica-14072019

⚽ 1. Univ. Craiova

A debutat bine in noul sezon, castigand pe terenul celor de la Sabail in Europa League (3-2). Au marcat atunci Roman, Bancu si Mateiu, insa apararea nu a fost la cel mai inalt nivel. Ma asteptam la asta, pentru ca oltenii nu s-au intarit in defensiva.

Univ. Craiova porneste la drum cu gandul la titlu, mai ales ca noile achizitii, Qaka si Ivanov au aratat foarte bine. Mai trebuie spus ca Roman pare in forma, iar Vatajelu parca este de o viata la Craiova. Per total, echipa arata mai bine ca in sezonul trecut, cand a incheiat pe locul trei.

Ca si probleme de efctiv trebuie spus ca Elvir Koljic va reveni in septembrie. Nu vor juca aici Mihaila si Baicu, ambii accidentati, iar asta este o problema din punct de vedere al regulii U21. Se pare ca vor intra Borta si Hrenciuc.

⚽ 2. Academica Clinceni

Este pentru prima data in Liga 1, iar debutul nici ca se putea mai greu. Ii va fi imposibil pe Ion Oblemenco in opinia mea. A obtinut promovarea clasandu-se pe locul doi in esalonul secund. Trebuie spus ca nu a impresionat deloc in perioada de pregatire. Ramane o trupa fara mari pretentii.

Academica Clinceni are unul dintre cele mai slabe loturi din Liga 1. Nu s-a intarit prea mult in vara si printre achizitii nu ii pot remarca decat pe portarul Calancea, Gabriel Matei sau Philippe Nsiah.

⚽ 3. Echipe probabile

  • Univ. Craiova (4-3-3) : Pgliacelli – Bancu, Hrenciuc, Kelic, Borta – Mateiu, Cicaldau, Ivanov – Vatajelu, Roman, Barbut.
  • Academica Clinceni (4-4-2) : Calancea – Dobrescu, Achim, Rauta, Patriche – Nicola, Barbu, B. Ilie, R. Ion – Buziuc, Nsiah.

⚽ 4. Intalniri directe

Vom asista la prima confruntare dintre aceste formatii.

⚽ 5. Date statistice

  • Craiova a luat gol in ultimele 4 meciuri jucate. 1.87 este cota la gol marcat de Academica Clinceni.
  • 3 din ultimele 4 meciuri jucate de Univ. Craiova au fost GG. 2.02 este cota la ambele marcheaza.
  • Clinceni nu a pierdut in ultimele 4 amicale jucate. 2.40 este cota la sansa dubla 2X.

⚽ 7. Univ. Craiova – Academica Clinceni ponturi pariuri

Diferenta de valoare este mare aici si astept un succes lejer al gazdelor. Experienta va face diferenta si sunt sigur ca Academica Clinceni se va pierde cu firea pe un Ion Oblemenco ce se anunta foarte populat.

Univ. Craiova s-a intarit in vara, este o candidata la titlu si chiar nu vad cum se poate impidica acasa de o nou-promovata.

Bmg
Forma: Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat
Procentaj: 54.8%
Castigate: 23/42

Craiova - Clinceni
Pronostic: 1Cota: 1.57Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 ABrt
Forma: Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut
17 din 2763%+380.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here