U Craiova – Craiova 1948 ponturi pariuri 03.12.2022

Scris de Zamfi03/12/2022
1
1.82
X
3.75
2
4.35
Universitatea Craiova
U Craiova 1948
COTA PONT
1.60

Sambata seara de la ora 19:00 pe stadionul Ion Oblemenco va avea loc derby-ul Olteniei intre Universitatea Craiova si U Craiova 1948, duel ce conteaza pentru etapa cu numarul 19 in Superliga Romaniei de fotbal. Digi Sport 1 si Prima Sport 2 sunt programele ce vor transmite acest duel.

Univ. Craiova

  • Trupa pregatita de Mirel Radoi se afla pe locul 4 cu un total de 32 de puncte cu unul mai putin decat Rapid si 5 distanta fata de CFR Cluj. 
  • In cele 18 runde a marcat 23 de goluri, primind 19. Este neinvinsa in ulltimele 8 meciuri consecutive, timp in care a reusit 5 victorii si 3 remize, incluzand si meciurile din cupa.
  • In comparatie cu rivala sa, are o forma mult mai buna, acumuland 11 puncte in ultimele 5 etape, fata de doar unul reusit de U Craiova 1948.

U Craiova 1948

  • Este penultima in Superliga cu doar 16 puncte reusite in 18 etape. Bilantuil trupei antrenate de Nicolo Napoli este: 4 victorii, 4 remize si 10 infrangeri.
  • A marcat pana acum 17 goluri si a primit 23, inregistrand una dintre cele mai fragile defensive ale campionatului. A pierdut in ultime 4 etape consecutive din Superliga.
  • Grecul Kyriakos Papadopoulos este anuntat incert pentru acest duel, in timp ce cu certitudine Jeremy Huyghebaert va lipsi din cauza unei suspendari.

Intalniri directe

Universitatea Craiova are 4 victorii consecutive in fara celor de la U Craiova 1948. In tur, s-a impus cu 2-1, meci considerat in deplasare. Pontul nostru pentru acest duel il constituie si selectia pauza sau final 1.

Echipe probabile

Univ. Craiova

19:00

u Craiova 1948

Lazar

Papp

Vatajelu

Mitrea

Gaman

Cretu

Capatana

Nistor

Baiaram

Cimpanu

Rivaldinho

echipament bzc

Popa

Duarte

Negru

Paramatti

Grigore

Asamoah

Achim

Van Durmen

Baeten

Bauza

Ganea

00
Days
:
 
00
ORE
:
 
00
MINUTE
:
 
00
Seconds

Acest meci a început!

Cote pariuri

Se anunta un duel incins, iar la Favbet, cota pentru un cartonas rosu in meci este de 3.95. La peste 2.5 goluri marcate in meci, gasesti o cota de 1.99.

Universitatea Craiova – U Craiova 1948 ponturi pariuri

In 7 dintre cele 9 meciuri disputate de Univ. Craiova pe teren propriu s-au marcat peste 1.5 goluri si tinand cont de faptul ca intalneste marea rivala din oras, anticipez un duel cu cel putin 2 reusite pe tabela de marcaj.

U Craiova 1948 nu traverseaza o perioada prea buna fiind in acest moment penultima in clasament, inregistrand 4 infrangeri consecutive si la general 9 meciuri fara victorie.

Totodata, avand in vedere faptul ca este un derby, consider ca se vor acorda multe cartonase, iar de aceea ma astept la formatia gazda sa primeasca cel putin doua; de partea cealalta, U Craiova avand un interval destul de ridicat pentru acest pronostic.
Zamfi
Forma: Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
Universitatea Craiova – U Craiova 1948
Pronostic: 
Bet Builder: Peste 1.5 goluri. Gazdele peste 1.5 cartonase in meci.
Cota: 
1.60 @

Universitatea Craiova – U Craiova 1948 ponturi pariuri

Eu nu concep o surpriza aici si mizez in sansa dubla pe echipa gazda. Universitatea sta mult mai bine in clasament, plus ca nu traverseaza o forma deloc rea. De partea cealalta, FCU este fara succes de 8 etape si o gasim intr-o perioada foarte modesta. Chiar nu cred ca poate castiga un derby in care nu a batut niciodata.

Mai mizez pe un meci mult mai cuminte decat o arata cotele. 8 cartonase mi se par prea multe. Chiar daca este un derby local, jucatorii se respecta intre ei si vor fi preocupati de joc. Arbitru este Andrei Chivulete, care in acest sezon de Superliga nu aratat la niciun meci atat de multe cartonase.
Bmg
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut
Universitatea Craiova – U Craiova 1948
Pronostic: 
1X si sub 7.5 cartonase
Cota: 
1.75 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: