Universitatea Craiova – Farul ponturi pariuri 05.09.2022

Scris de Johnny05/09/2022
1
2.18
X
3.30
2
3.50
Universitatea Craiova
Farul
COTA PONT
1.50

Universitatea Craiova si Farul se vor intalni luni seara intr-un meci din etapa a 9-a din Superliga. Confruntarea este programata de la ora 21:30 si va avea loc pe Stadionul Ion Oblemenco.

Universitatea Craiova

  • N-are un start prea bun de sezon. Cu cele 11 puncte acumulate ocupa doar pozitia a 10-a in clasament. Vine dupa o prestatie slaba avuta la Medias, fiind invinsa de Hermannstadt cu 0-1.
  • Inainte de acel duel a avut o serie buna, de trei victorii consecutive. E foarte redutabila pe Ion Oblemenco. A castigat 11 din cele 15 partide disputate pe teren propriu in Superliga in 2022.
  • A reusit sa-l aduca in aceasta saptamana pe Arlauskis. Koljic a suferit o ruptura musculara si va ramane pe tusa. Nici Baiaram nu va putea juca luni.

Farul

  • Are un inceput excelent de sezon. Inainte de aceasta etapa era clasata pe primul loc, fiind la egalitate de puncte cu Rapid. Vine dupa doua victorii de senzatie, reusind sa le invinga pe CFR si FCSB cu acelasi scor de 3-1.
  • N-a suferit inca niciun esec in acest sezon competitional. A jucat curajos in cele trei deplasari efectuate si are o medie de doua goluri marcate pe intalnire. Cu siguranta e capabila sa puna probleme mari si pe Ion Oblemenco.
  • Gica Hagi nu se va putea baza pe trei jucatori importanti luni seara. E vorba de Nedelcu, Alibec si Benzar, cu totii fiind accidentati.

Intalniri directe

Daca vreti sa jucati ponturi pariuri sportive pe goluri trebuie sa stiti ca doua din cele trei intalniri directe din 2022 au fost de peste 2.5 goluri.

Echipe probabile

Universitatea Craiova

21:30

Farul

Lazar

Mitrea

Screciu

Gaman

Bancu

Mateiu

Cretu

Hanca

Ivan

Markovic

Vina

echipament bzc

Aioani

Kiki

Popescu

Larie

Sirbu

Baluta

Artean

Doukoure

Casap

Morar

Munteanu

00
Days
:
 
00
ORE
:
 
00
MINUTE
:
 
00
Seconds

Acest meci a început!

Cote pariuri

Cota la GG este de 1.93 la Betano. Nu uita sa pui mana pe un bonus Betano foarte bun!

La peste 8.5 cornere cota este de 1.85.

Universitatea Craiova – Farul ponturi pariuri

Universitatea Craiova e una dintre echipele care stau bine la capitolul cornere executate. Oltenii au medie de peste 4 cornere executate pe intalnire, reusind sa se afirme la acest capitol in special acasa. In fiecare din ultimele trei confruntari ei au avut minim 5 lovituri de la coltul terenului, iar acum ma astept sa execute macar 4.

E clar ca Universitatea va fi nevoita sa fie mai insistenta in atac, fiind echipa care are mult mai multa nevoie de puncte. Cu stilul mai ofensiv al lui Radoi, cred ca gazdele vor pune o presiune constanta la poarta adversa, iar cornerele nu vor intarzia sa apara. In acest conditii eu cred ca linia de 3.5 lovituri de la coltul terenului va fi depasita lejer.
Johnny
Forma: Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
Universitatea Craiova – Farul
Pronostic: 
Craiova peste 3.5 cornere
Cota: 
1.50 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: