UTA Arad – Petrolul ponturi pariuri 25.07.2022

Scris de Zamfi25/07/2022
1
2.05
X
3.50
2
3.85
UTA Arad
Petrolul
COTA PONT
1.60

Ultima partida din cadrul rundei cu numarul 2 in Superliga Romaniei va avea loc luni seara de la ora 21:30 la Arad, pe stadionul ”Francisc von Neuman”, intre UTA si Petrolul Ploiesti. Intalnirea va fi transmisa pe Digi Sport 1, Orange Sport si Prima Sport.

UTA Arad

  • Aradenii au pierdut in prima etapa; 0-2 in deplasarea de la FC Arges si au nevoie de un rezultat bun in fata nou promovatei Petrolul.
  • Lotul este bun si cu siguranta suporterii asteapta rezultate mari in acest sezon, astfel ca ma astept ca trupa lui Ilie Poenaru sa obtina cel putin o remiza in aceasta intalnire si cred ca acest pronostic merita adaugat pe biletul zilei pariu sigur.
  • In urmatoarele runde, aradenii vor da piept cu FC Voluntari, in deplasare si Sepsi, tot pe teren strain, doua meciuri extrem de dificile, astfel ca sunt convins ca vor forta victoria cu Petrolul.

Petrolul 

  • Ploiestenii au facut un joc destul de bun in prima partida in fata Voluntariului, chiar daca au pierdut in min. 92, printr-un penalty obtinut de ilfoveni.
  • Nae Constantin are la dispozitie un lot bun ce nu cred ca va avea probleme in a se mentine in Superliga, singura problema in acest moment fiind omogenitatea grupului.
  • In runda urmatoare, petrolistii vor juca pe ”Ilie Ona” contra unui adversar foarte dificil, Sepsi Sf. Gheorghe, pentru ca mai apoi sa intalneasca in deplasare nou promovata U Cluj.

Intalniri directe

In cele mai recente dueluri directe UTA s-a impus de doua ori, iar ultima intalnire s-a terminat la egalitate, scor 1-1, toate meciurile fiind disputate in cadrul ligii a doua de fotbal.

Echipe probabile

UTA Arad

21:30

petrolul

Iacob

Benga

Hoxhallari

Vukcevic

Dobrescu

Cascini

Miculescu

Ubbnik

Batha

Keseru

Otele

echipament bzc

Avram

Meijers

Tamas

Pashov

Huja

Ticu

Grozav

Dumitriu

Cioiu

Seto

Ivanovski

00
Days
:
 
00
ORE
:
 
00
MINUTE
:
 
00
Seconds

Acest meci a început!

Cote pariuri

Cotele pe goluri sunt destul de ridicate, iar la peste 2.5 goluri avem 2.40. Si GG-ul se plateste bine, respectiv 2.18. Ambele pronosticuri pot fi pariate si cu Betano bonus de bun venit, in cazul inregistrarii la acest operator sportiv.

UTA Arad – Petrolul ponturi pariuri

Ambele formatii au pierdut in prima etapa si nu au un moral prea bun, iar de aceea cred ca principala preocupare va fi sa nu piarda, fiind sanse foarte mari ca intalnirea sa se termine la egalitate.

Nu anticipez un duel cu prea multe goluri, aradenii fiind o echipa mai degraba defensiva, in timp ce ploiestenii momentan nu au omogenitatea grupului, fiind facute multe schimbari fata de sezonul promovarii din liga a doua.

Asadar, voi miza pe faptul ca UTA nu va ceda in acest duel, dar in acelasi timp nu cred ca se vor marca mai mult de 3 goluri. Fazele fixe par sa fie cheia acestui duel, insa defensiv ambele formatii stau destul de bine.
Zamfi
Forma: Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
UTA Arad – Petrolul
Pronostic: 
1X& Sub 3.5 goluri
Cota: 
1.60 @

UTA – Petrolul ponturi pariuri

Favorita mea este clara aici si nu concep o supriza. UTA are prima sansa la Betano, iar pariul in 1X merge la sigur. Chiar nu o vad sa se impiedice acasa de o nou-promovata, mai ales ca din punct de vedere al lotului sta bine si trage la play-off. Oaspetii au aratat destul de modest runda trecuta, cand au fost invinsi acasa de Voluntari, meci in care nici macar nu au marcat.

De asemenea, consider ca fiecare echipa va incasa cel putin un cartonas. Superliga este un campionat destul de modest din punct de vedere tehnic, cu echipe care joaca tare si fundasi rudimentari. UTA a incasat 2 galbene in prima etapa, in timp ce Petrolul a fost avertizata de 5 ori.
Bmg
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut
UTA – Petrolul
Pronostic: 
1X / Ambele echipe sa primeasca cate un cartonas
Cota: 
1.50 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: