UTA Arad – Rapid ponturi pariuri 10.09.2021

Scris de Red10/09/2021

Ma astept sa fie un meci foarte echilibrat fiindca nu este o diferenta mare de valoare intre cele 2 loturi. De asemenea, nu cred ca se vor inscrie prea multe goluri fiindca dau piept 2 dintre cele mai bune aparari din Liga 1 si ambele formatii practica un joc defensiv si foarte rigid. Nu voi miza pe solist fiindca am un pariu in care am mare incredere de pe piata golurilor. Vezi mai jos recomandarea mea.

UTA Arad

A jucat foarte bine pana in acest moment pentru ca in 7 runde a acumulat 14 puncte si astfel este pe locul 3. A marcat numai 7 goluri si a primit numai 3.

Pana acum pe teren propriu a jucat 4 meciuri si are 2 victorii si 2 rezultate de egalitate. A marcat 4 goluri si a primit unul singur.

Singurele echipe care au reusit sa macheze pana acum impotriva aradenilor sunt Botosani (de 2 ori) si FCSB (un gol).

Rapid

Nou-promovata a impresionat pana in acest moment fiindca in 7 etape a strans 16 puncte si astfel este pe locul 2. A marcat 8 goluri si a primit numai 2.

In deplasare a jucat 3 meciuri pana acum si a reusit sa se impuna in toate acestea, dar mai interesant este faptul ca a marcat in total 5 goluri si nu a primit nici macar unul.

Chiar daca oamenii din jurul clubului sustin ca principalul obiectiv este evitarea retrogradarii, eu sunt de parere ca va reusi sa prinda play-off-ul si asta destul de lejer.

Intalniri directe

Analizand oferta Superbet m-am oprit asupra acestei confruntari fiindca sunt de parere ca va fi un joc foarte echilibrat asa cum au fost si ultimele 2 meciuri directe, chiar daca Rapidul s-a impus in ambele. Ultima data au jucat in 2020 in liga secunda si Rapid s-a impus cu 2-1 in deplasare.

UTA Arad – Rapid echipe probabile

UTA Arad (4-2-3-1): Iacob – Vukcevic, Erico, Benga, Baravykas – Batha, Passaglia – Ubbnik, Roger, Miculescu – Dangubic.

Rapid (4-3-3): Moldovan – Goge, Dandea, Sapunaru, Nastos – Crepulja, Albu, Ilie – Hlistei, Balan. Carnat.

UTA Arad – Rapid cote pariuri

Daca esti in cautare de pronosticuri Liga 1 trebuie sa te opresti asupra acestei partide fiindca sunt cateva tipuri de pariuri pe care ar trebui sa le iei in considerare. Tinand cont ca va fi un meci echilibrat poti miza pe pauza sau final X la o cota de 1.65 sau mai riscant pe X la pauza la o cota de 2.05.

UTA Arad – Rapid ponturi pariuri

UTA Arad – Rapid ponturi pariuri

Dupa cum spuneam si la inceputul acestui articol, cred ca va fi un joc foarte echilibrat fiindca nu este o diferenta mare de valoare intre cele 2 loturi.
De asemenea, nu cred ca se vor inscrie prea multe goluri fiindca se intalnesc 2 dintre cele mai bune 2 aparari din Liga 1 si stilul de joc este unul bazat pe defensiva si este foarte rigid.
De altfel, majoritatea partidelor celor 2 formatii de pana acum din campionat au fost de sub 2.5 goluri si pe asta mizez si eu acum, cota fiind decenta.
Red
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
UTA Arad – Rapid
Pronostic: 
sub 2.5 goluri
Cota: 
1.50 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: