UTA – Gaz Metan ponturi pariuri 16.05.2021

Scris de Johnny15/05/2021

UTA si Gaz Metan Medias se vor intalni duminica dupa amiaza intr-un meci foarte important din play-out-ul Ligii 1. Confruntarea va avea loc pe Stadionul Francisc Neuman si va incepe de la ora 14:00.

⚽ 1. UTA.

A inceput play-out-ul bine si dadea semne ca nu va avea nicio problema in privinta mentinerii in Liga 1. Situatia s-a intors insa la 180 de grade, iar in precedentele cinci etape a suferit nu mai putin de patru esecuri. Ocupa in acest moment locul cinci, fiind la doar un punct distanta de locul de baraj. Cu o victorie isi asigura matematic salvarea de la retrogradare.

In etapa trecuta a fost invinsa chiar la Arad de catre cea mai slaba echipa din Liga 1, Poli Iasi. Acel esec nu le-a picat bine fanilor, care dupa meci s-au strans la stadion sa ii ceara explicatii lui Gyuszi Balint pentru acel rezultat. Presiunea pe echipa e acum foarte mare, iar un esec cu mediesenii nu va fi iertat de catre suporteri.

Benga si Tomozei s-au antrenat in aceasta saptamana la capacitate maxima si sunt apti de joc. Lipseste doar Damian Isac, jucatorul U21 fiind accidentat.

⚽ 2. Gaz Metan.

E intr-o forma mult mai buna si e neinvinsa de cinci runde. In acest interval a scos 11 puncte. Ocupa locul trei si inca nu e matematic salvata la retrogradare. Ar avea si ea nevoie de un succes pentru a fi sigura de prezenta sa in sezonul viitor din Liga 1. A acumulat doar cu un punct mai mult decat UTA.

Meciurile sale au devenit destul de spectaculoase sub comanda lui Mihai Teja. Sase din precedentele sapte confruntari s-au incheiat cu goluri marcate in ambele porti. Aceasta statistica iti poate fi de ajutor in cazul in care te gandesti sa mizezi pe ponturi pariuri astazi pe goluri.

Eric este in continuare accidentat si va rata cu siguranta acest duel. In schimb Sarr este incert.

⚽ 3. UTA – Gaz Metan intalniri directe.

Cele doua echipe si-au impartit punctele in sezonul regular si fiecare s-a impus in meciul din deplasare. Ambele confruntari au fost de GG si 3+.

⚽ 4. UTA – Gaz Metan echipe probabile.

UTA (4-2-3-1): Iacob – Peteleu, Erico, Ilie, Shlyakov – Albu, Vorobjovas – Miculescu, Roger, Rusu – Hora.
Gaz Metan (3-4-1-2): Plesca – Baco, Larie, Trif – Butean, Moura, Alceus, Velisar – Deaconu – Costea, Valente.

⚽ 5. UTA – Gaz Metan cote pariuri.

Cota la 2-6 goluri e foarte buna la Superbet, de 1.60. La GG avem o cota de 2.20.

⚽ 6. UTA – Gaz Metan ponturi pariuri.

UTA – Gaz Metan ponturi pariuri

In ciuda evolutiilor slabe din ultima perioada, ma astept ca aradenii sa stranga randurile si sa faca un meci bun. Cred ca UTA este capabila de rezultate mult mai bune la ce jucatori are in lot, iar acum pare a fi momentul perfect sa-si demonstreze valoarea. Presiune la Arad e mare, iar UTA nu-si mai permite un pas gresit.

Gaz Metan e intr-o forma buna, insa nu e o echipa de neinvins. Sa nu uitam ca UTA a jucat bine in ultimul meci direct si s-a impus chiar la Medias. Asadar, astept o alta atitudine din partea utistilor dupa esecul cu Poli Iasi si mizez chiar pe o victorie a acestora. In cazul unei remize nu pierdem nimic, miza urmand a fi returnata.
Johnny
Forma: Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
UTA – Gaz Metan
Pronostic: 
DNB 1
Cota: 
1.68

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: