UTA – Viitorul ponturi pariuri 15.01.2021

Scris de Radu Oprea14/01/2021

In primul meci din Liga 1 al zilei de vineri dau piept UTA si Viitorul. Va invit sa cititi randurile de mai jos pentru ca veti gasi detalii si statistici care v-ar putea face o idee de pariere, dar si un pronostic care sper eu sa imi iasa.

⚽1. UTA

Are un parcurs bun pentru o nou-promovata si este pe locul al 10-lea cu 17 puncte dupa 15 etape. A marcat o singura data in ultimele 4 jocuri si in toate a incasat cel putin 2 goluri.

Vine dupa 4 infrangeri la rand, 3 dintre ele fiind drastice si Laszlo Balint a trebuit sa lucreze la moralul elevilor sai in aceasta pauza competitionala. Pe teren propriu a pierdut precedentele 3 dispute, deci recent nu i-a mers deloc bine nici acolo.

Bustea si Isac sunt suspendati si din acest motiv nu sunt eligibili. Buhacianu si Tescan au iesit pozitivi la testul pentru noul coronavirus. Hrezdac si Albert Voinea sunt accidentati si nu se poate conta pe serviciile lor.

⚽2. Viitorul

Se afla pe ultima pozitie care duce in play-off, a 6-a asadar, iar in 15 runde a acumulat 20 de puncte. In 3 din precedentele 4 confruntari a inscris si vine dupa 7 in care a primit gol.

A evoluat deja in 2021 in restanta cu Hermannstadt pe care a castigat-o cu 2-1, dar inainte de asta avusese 4 infrangeri si un rezultat de egalitate. Nu s-a impus in ultimele 4 deplasari, iar in 3 dintre ele a fost invinsa, de fiecare data la zero.

Gabi Iancu tocmai a fost transferat in Rusia si este o pierdere importanta. Casap si Chitu sunt accidentati si de aceea se pare ca Mircea Rednic nu ii are la dispozitie.

⚽3. Intalniri directe

Singurul duel dintre ele a avut loc in turul acestui campionat, la sfarsitul lui august 2020, la Ovidiu si s-a incheiat indecis, 1-1. Viitorul a deschis scorul din penalty in minutul 43 prin Iancu, insa la doar 2 minute distanta a fost egalata dupa o reusita a lui Buhacianu.

⚽4. UTA – Viitorul echipe probabile:

UTA (4-4-2): F. Iacob – Tomozei, Erico, Benga, Rrumbullaku – Miculescu, A. Albu, N. Rosu, D. Rusu – C. Rus, I. Hora.
Viitorul (4-3-3): V. Cojocaru – R. Benzar, Dobrosavlevici, V. Ghita, B. de Nooijer – C. Matei, Artean, A. Ciobanu – E. Fernandes, Luckassen, G. Ganea.

⚽5. UTA – Viitorul cote pariuri

La una dintre cele mai bune case de pariuri, e vorba despre Fortuna, Kevin Luckassen are o cota atractiva pentru un gol marcat oricand, de 2.60.
In tur s-a acordat penalty si daca vreti sa pariati ca va fi si acum cel putin unul veti primi o cota de 2.55 la casa de pariuri online Fortuna.

⚽6. UTA – Viitorul ponturi pariuri

UTA – Viitorul ponturi pariuri

Sunt sanse foarte mari ca gazonul sa fie plin de zapada pentru ca autoritatile nu au pornit instalatia de incalzire si a nins destul de mult la Arad. Asa a aratat si suprafata de joc de pe Oblemenco, marti, la duelul dintre Craiova si Sepsi, cand am asistat la un 0-0 lipsit de spectacol.

UTA cel mai probabil se multumeste si cu un rezultat de egalitate. In conditiile date e posibil sa apeleze la multe degajari si asta va duce la o lupta oarba la mijlocul terenului. Doar intr-una din ultimele 6 dispute ale gruparii banatene a inscris si ea si adversara sa.

Cunoastem cu totii fotbalul propus de Viitorul, care este unul de posesie. Va fi greu pentru elevii lui Mircea Rednic sa paseze pe o suprafata atat de proasta. O singura deplasare a ei din precedentele 6 s-a incheiat cu goluri marcate de ambele echipe.
Radu Oprea
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat
UTA – Viitorul
Pronostic: 
ambele echipe inscriu – NU
Cota: 
2.04 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: