Valencia – Villarreal ponturi pariuri 05.03.2021

Scris de Radu Oprea05/03/2021

Confruntarea dintre Valencia si Villarreal deschide runda cu numarul 26 din La Liga. Am analizat partida ce va avea loc pe celebrul Mestalla, iar la final va voi propune un pronostic care are o cota extrem de atractiva.

⚽1. Valencia

Este una dintre echipele de fotbal din Spania care dezamageste, ea fiind a 14-a clasata, cu 27 de puncte dupa 25 de etape. In 3 din ultimele 5 meciuri a marcat si in 2 dintre ele nu a incasat gol.

Este inconstanta din moment ce in cele 5 dispute la care am facut referire mai sus are 2 victorii, 2 infrangeri si un rezultat de egalitate. Pe teren propriu e neinvinsa de 4 jocuri si pe precedentele 2 le-a castigat.

Denis Cheryshev, Cristiano Piccini si Jose Luis Gaya sunt incerti din cauza unor probleme medicale. In rest insa, antrenorul Javi Gracia are tot lotul la dispozitie si poate alinia un prim 11 destul de combativ.

⚽2. Villarreal

Sta destul de bine pentru ca este pe locul al 7-lea cu 37 de puncte adunate in 25 de runde parcurse. A inscris in 5 din ultimele 6 partide, insa in doar una dintre ele nu a primit gol. Face spectacol asadar si de aceea cred ca pontul meu ar putea avea loc pe biletul zilei azi.

Ca si adversara ei de acum este inconstanta si vine dupa 2 victorii, 2 infrangeri si tot atatea rezultate de egalitate. Nu a pierdut in precedentele 3 deplasari si pe una a castigat-o, e vorba despre cea din Europa League de la Salzburg.

Alberto Moreno, Francis Coquelin si Vicent Iborra sunt accidentati si se pare ca vor lipsi. Nu se stie nici daca Ruben Pena, Yeremi Pino si Paco Alcacer vor putea evolua pentru ca si ei au acuzat probleme fizice.

⚽3. Intalniri directe

Villarreal a castigat precedentele 2 confruntari oficiale, ambele fiind insa pe terenul ei. Unul dintre succese a fost in acest campionat cand s-a impus cu 2-1. Ea pierdut insa in ultimele 3 vizite pe Mestalla.

⚽4. Valencia – Villarreal echipe probabile:

Valencia (4-2-3-1): Cillessen – T. Correira, G. Paulista, Guillamon, T. Lato – U. Racic, C. Soler – D. Wass, Kang-In Lee, Y. Musah – M. Gomez.
Villarreal (4-3-3): S. Asenjo – R. Pena, R. Albiol, P. Torres, A. Pedraza – Trigueros, Capoue, Parejo – G. Moreno, P. Alcacer, M. Gomez.

⚽5. Valencia – Villarreal cote pariuri

La casa de pariuri online Fortuna avem o cota de 3.05 daca mizam pe un gol marcat pana in minutul 15.
Pentru pariul oaspetii marcheaza in prima repriza acelasi bookmaker Fortuna ne ofera o cota de 1.91.

⚽6. Valencia – Villarreal ponturi pariuri

Valencia – Villarreal ponturi pariuri

Pe niciuna dintre aceste echipe nu o ajuta un punct si de aceea mi se pare putin probabil ca vreuna dintre ele sa se cantoneze in defensiva. Ambele au atacuri care marcheaza constant si de aceea sunt de parere ca vom vedea un meci spectaculos.

Valencia are avantajul terenului propriu, iar Carlos Soler, Maxim Gomez si Daniel Wass sunt jucatori destul de dezechilibranti. Ea a avut 12 partide acasa in acest sezon si in 7 dintre ele a inscris si ea si adversara sa.

In avantposturile lui Villarreal sunt mai multi fotbalisti care pot face diferenta, e vorba in special de Gerard Moreno, dar si despre Dani Parejo sau Moi Gomez. In 4 din ultimele 5 dueluri ale ei in La Liga au fost goluri in ambele porti.
Radu Oprea
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat
Valencia – Villarreal
Pronostic: 
ambele echipe inscriu
Cota: 
1.81 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: