Valladolid – Sevilla ponturi pariuri 20.03.2021

Scris de Andrei-Chirita20/03/2021

Sevilla vrea sa continue seria pozitiva de rezultate si sa bifeze al 3-lea succes consecutiv, de aceasta data pe terenul lui Valladolid. Gazdele vin si ele dupa trei jocuri in care au adunat puncte, astfel ca ne asteapta o intalnire extrem de interesanta pe Estadio Jose Zorilla de la ora 22:00.

⚽ 1. Valladolid

Ocupa locul 16 in acest moment cu 26 de puncte si este la doar 3 distanta de prima formatie aflata in zona rosie. Chiar daca presiunea continua sa apese pe grupul lui Sergio, Valladolid traverseaza o forma buna de rezultate.

A ajuns sa bifeze 3 remize, o victorie si o infrangere in ultimele 5 jocuri. Dupa egalul de la Vigo, Valladolid a trecut cu 2-1 in confruntarea de pe teren propriu cu Getafe, iar mai apoi s-a deplasat la Pamplona unde a plecat cu un punct, remizand alb cu Osasunaa (0-0). 

Patru absenti pentru antrenorul spaniol care nu va putea conta pe Garcia, Hervias, Kiko Olivas si Marcos Andre, cel din urma avand probleme musculare.

⚽ 2. Sevilla

Sevilla este pe locul 4 cu 54 de puncte, la 9 distanta de urmaritoarea Sociedad, avand asadar un avans linistitor pentru pozitia de UCL. O despart 9 puncte de liderul Atletico, insa titlul este totusi o palarie cam mare pentru gruparea lui Lopetegui.

Dupa doua infrangeri consecutive in La Liga, iata ca alb-rosii au reusit remontada destul de rapid. Sansa a fost de partea Sevillei care a disputat ultimele doua jocuri pe teren propriu, bifand in final 6 puncte din tot atatea posibile.

A trecut cu 1-0 de Betis in derby-ul orasului dupa o partida relativ stearsa din partea alb-rosilor. In ultima etapa s-a impus in fata nou-promovatei Elche, scor 2-0, dupa un fotbal ceva mai agresiv, mai ales pe plan ofensiv.Fernando si Vidal au probleme medicale si nu vor face deplasarea la Valladolid.

⚽ 3. Intalniri directe

In partida tur de pe Ramon Sanchez Pizjuan, Sevilla s-a incurcat in fata celor de la Valladolid, remizand cu scorul de 1-1, si ramanand fara victorie pe propria arena de mai bine de 3 ani.

De amintit faptul ca Valladolid s-a impus ultima oara pe teren propriu contra Sevillei in anul 2010, de atunci inregistrand 2 egaluri si tot atatea infrangeri.

⚽ 4. Valladolid – Sevilla echipe probabile

Valladolid (4-4-2): Jimenez – Olaza, El Yamiq, Fernandez, Janko – Plano, Mesa, Alcaraz, Orellana – Weissman, Guardiola

Sevilla (4-3-3): Bono – Navas, Kounde, Gomez, Acuna – Oscar, Gudelj, Rakitic – Torres, En Nesyri, Suso

⚽ 5. Valladolid – Sevilla cote pariuri

Pariaza pe meciuri din Spania La Liga pe platforma celor de la Unibet, acolo unde gasesti o cota de 1.87 pentru cel putin 9 cornere in partida de la Valladolid.

⚽ 6. Valladolid – Sevilla ponturi pariuri

Valladolid – Sevilla ponturi pariuri

Cum situatia din UCL s-a clarificat in dreptul Sevillei, iar rezultatele din La Liga sunt din ce in ce mai bune, oaspetii au toate sansele sa plece neinvinsi de la Valladolid si chiar sa asistam la doua goluri.

Valladolid traverseaza un moment foarte bun insa adversari destul de modesti pentru gazde in ultimele etape. Prestatii de nivel mediu impotriva unor echipe din a doua jumatate a clasamentului, iar asteptarile nu sunt prea mari intr-o confruntare cu Sevilla.

Echipa lui Lopetegui vrea sa bifeze al 3-lea succes, insa o asteapta o noua partida dificila, avand un bilant inconstant cu gruparea din Valladolid. A pierdut ultima deplasare, cea de la Elche (1-2), si trebuie sa fie mult mai atenta pe faza defensiva, gazdele avand un golaveraj de 14 la 21 in jocurile de acasa.
Valladolid – Sevilla
Pronostic: 
X2&2+
Cota: 
1.70 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: