Vallecano – Barcelona ponturi pariuri 27.10.2021

Scris de Bmg26/10/2021

Barcelona nu isi permite un pas gresit in aceasta etapa de campionat, cand merge pe terenul celor de la Vallecano. Partida este programata miercuri, cu incepere de la ora 20.00. In continuare vei gasi cateva date utile din cele doua tabere, dar si pontul in care am cea mai mare incredere.

⚽ 1. Vallecano.

Rayo este una dintre surprizele placute ale acestui sezon in Spania si o gasim in prima parte a clasamentului. A castigat 5 din cele 10 partide de campionat

Vallecano exceleaza pe teren propriu, cu victorii pe linie in cele 4 jocuri de acasa. Este o trupa spectaculoasa, care marcheaza si incaseaza, cu o medie de 3 reusite pe meci cand vine vorba de partidele pe arena proprie. Vine dupa un meci spectaculos, pierdut la Betis (2-3). Eu sunt de parere ca profitul vine cu ponturi pe goluri la 888 pariuri online.

Merquelanz este accidentat si nu poate evolua.

⚽ 2. Barcelona.

Catalanii dezamagesc in continuare si vin dupa infrangerea din marele derby cu Real Madrid, scor 1-2. Ii gasim acum fix la mijlocul clasamentului.

Barcelona joaca foarte slab afara si nu a castigat niciun meci jucat pe teren strain in campionat pana acum. Daca te gandesti la pariuri La Liga pe cote mari, poti incerca o surpriza in sansa dubla 1X. Daca punem la socoteala si partidele din UCL, o sa observam ca a inregistrat 3 infrangeri in ultimele 5 meciuri jucate.

Braithwaite, Pedri si Araujo sunt in continuare accidentati. Dembele si Frankie de Jong raman incerti.

⚽ 3. Vallecano – Barcelona intalniri directe.

Interesant ca Barca a castigat fiecare din precedentele 14 confruntari directe. In plus, cele mai recente 6 dueluri au fost GG si 3+.

⚽ 4. Vallecano – Barcelona echipe probabile.

Vallecano (4-2-3-1) : Dimitrievski – Fran Garcia, Catena, Saveljich, Baliu – Comensana, Oscar Valentin – Alvaro Garcia, Trejo, Palazon – Falcao.
Barcelona (4-3-3) : Ter Stegen – Jordi Alba, Dest, Pique, Eric Garcia – Gavi, Busquets, Sergi – Ansu Fati, Depay, Coutinho.

⚽ 5. Vallecano – Barcelona cote pariuri.

Barcelona este favorita aici, iar la 888Sport avem o cota de 2.18 la pariul 2 la pauza.
De asemenea, avem o cota de 2.35 pentru selectia peste 1.5 goluri in prima repriza.

⚽ 6. Vallecano – Barcelona ponturi pariuri.

Vallecano – Barcelona ponturi pariuri

Eu astept un meci de goluri si pariul pe 3+ mi se pare ca merge la sigur. Fiecare din ultimele 6 confruntari directe intre aceste echipe au fost GG si 3+. Nu vad de ce acum ar fi altfel.

Barca sta slab in clasament si va ataca din start. Se va deschide si va lasa spatii. Vallecano joaca spectaculos in acest sezon, marcheaza si incaseaza. Acasa a marcat in medie 3 goluri pe meci.

Toate partidele disputate de Rayo pe teren propriu in La Liga au avut minim 3 reusite pe tabela de scor.
Bmg
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut
Vallecano – Barcelona
Pronostic: 
Peste 2.5 goluri
Cota: 
1.65 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: