Vallecano – Granada ponturi pariuri 29.08.2021

Scris de Johnny29/08/2021


Rayo Vallecano va juca duminica primul meci in fata propriilor spectatori de la revenirea in La Liga. Ea va primi vizita celor de la Granada, duelul urmand a fi programat de la ora 20:30 pe Estadio de Vallecas. Acesta conteaza pentru etapa a 3-a.

⚽ 1. Vallecano.

A avut parte de un contact dur cu primul esalon. In primele doua runde a avut doua deplasari foarte dificile, la Sevilla si Real Sociedad. A fost invinsa de catre ambele grupari si nici macar n-a inscris vreun gol. Are acum insa o sansa mare sa obtina un rezultat pozitiv, mai ales ca joaca acasa.

Ii va fi destul de greu sa se mentina in La Liga. E interesant de vazut ce stil de joc va aborda, mai ales ca in primele doua runde a evoluat destul de defensiv deoarece a intalnit adversare mult mai puternice. N-a achizitionat jucatori importanti si se bazeaza mai mult pe omogenitate.

Jose Angel Pozo a revenit la antrenamente dupa ce in aceasta vara a fost accidentat. Andoni Iraola va avea astfel lotul complet pentru aceasta confruntare.

⚽ 2. Granada.

N-a avut nici ea o misiune usoara in primele doua etape. Le-a intalnit pe Valencia si Villarreal, insa s-a prezentat onorabil si a a scos doua rezultate de egalitate. Acum joaca pe terenul unei nou promovate si ma astept sa efectueze aceasta deplasare doar cu gandul la victorie.

In 2021 a cam avut probleme atunci cand a evoluat departe de casa. N-a obtinut decat doua victorii in deplasare, insa merita notat succesul de pe Camp Nou. Imi place cum arata echipa in linia de atac, acolo unde columbienii Suarez, Bacca si Machis vor fi cel mai probabil titulari.

Nu sunt probleme mari de efectiv in vederea acestui meci. Va lipsi doar Neyder Lozano, jucator care oricum n-a prins niciun minut in ultimele doua sezoane.

⚽ 3. Vallecano – Granada intalniri directe.

Cele doua grupari nu s-au mai intalnit de peste trei ani de zile, iar atunci ambele formatii evoluau in esalonul secund. Avand in vedere acest lucru, n-as tine cont de statistica intalnirilor directe la alegerea pontului pentru biletul zilei pariuri.

⚽ 4. Vallecano – Granada echipe probabile.

Vallecano (4-2-3-1): Dimitrievski – Balliu, Saveljich, Catena, F Garcia – Valentin, Comesana – Merquelanz, Trejo, A Garcia – Nteka.
Granada (4-3-3): Escandell – Foulquier, Duarte, Sanchez, Neva – Milla, Gonalons, Monchu – Suarez, Bacca, Machis.

⚽ 5. Vallecano – Granada cote pariuri.

1.83 e cota la Winbet pariuri sportive pentru Vallecano castiga oricare repriza. La peste 2.5 goluri avem o cota destul de mare, de 2.30.

⚽ 6. Vallecano – Granada ponturi pariuri.

Vallecano – Granada ponturi pariuri

Sunt de parere ca acest meci va fi unul spectaculos, peste asteptarile multora. Gazdele vor fi foarte entuziasmate de faptul ca vor evolua pentru prima data pe teren propriu in acest sezon si cred ca vor practica un fotbal mult mai curajos. Acestea intalnesc o echipa care a avut mari probleme in deplasare in 2021 in special din punct de vedere defensiv, astfel ca pot profita de acest lucru.

Granada are si ea un prim meci ceva mai lejer in acest sezon. Oaspetii sunt teoretic mai puternici, astfel ca ataca partida cu gandul la toate cele trei puncte. Atacul acestora mi se pare unul foarte bun si cred ca nu are cum sa nu inscrie gol. In aceste conditii mizez pe 2-5 goluri, cota fiind una buna pentru acest tip de pronostic.
Johnny
Forma: Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
Vallecano – Granada
Pronostic: 
2-5 goluri
Cota: 
1.52 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: