Coco Vandeweghe – Mihaela Buzărnescu ponturi 08.03.2021

Scris de ABrt08/03/2021

A 2-a ediție de la Guadalajara ne aduce 2 românce pe tabloul principal, printre care Mihaela Buzărnescu. Aceasta o va avea drept adversară pe Coco Vandeweghe, o jucătoare care revine în circuitul WTA după o absență de jumătate de an. Miki este favorită și vom vedea ce va reuși să obțină din acest meci.

1. Coco Vandeweghe

Cu 10 victorii în ultimele 11 partide jucate anul trecut, Vandeweghe a încheiat anul într-o manieră dezastruoasă și speră să șteargă cu buretele acele rezultate.

Astfel, ea a primit un wild-card din partea organizatorilor de la Guadalajara și va debuta la această competiție.

Merită să vedem cum va reuși jucătoarea din Statele Unite ale Americii să joace după pauza pe care a avut-o începând cu luna august 2020.

2. Mihaela Buzărnescu

Mihaela nu este deloc departe de adversara sa, singura diferență este că a jucat deja 8 meciuri în acest an, câștigând doar 8.

Pe de altă parte, anul trecut a disputat doar 2 meciuri, ambele pierdute, așadar și Miki trece printr-o perioadă nefastă.

În acest an, conaționala noastră s-a impus doar în meciuri din calificări, în timp ce pe tabloul principal al turneelor la care a luat parte n-a obținut nici măcar o victorie.

Luând în calcul forma slabă a lui Buzărnescu, unul din ponturile tenis care poate fi încercat pentru acest meci este: minim 1 set Vandeweghe.

3. Intâlniri directe

Partida din primul tur de la Guadalajara va reprezenta totodată și prima dispută directă dintre cele două jucătoare, așadar merită să vedem cine va reuși să se impună în premieră.

4. Cote pariuri

Pentru o partidă cu minim 20 game-uri jucate, cota oferită de bookmakeri este 1.52.
Totodată, regăsim în ofertă cota 1.62 pentru minim 1 set câștigat de Vandeweghe.

Coco Vandeweghe – Mihaela Buzărnescu ponturi pariuri

Coco Vandeweghe – Mihaela Buzărnescu (ora 22:00) ponturi pariuri

Va fi duelul „rănitelor” între Vandeweghe și Buzărnescu, două jucătoare care n-au mai câștigat un meci în primul tur al unui turneu de mai bine de 1 an de zile.

Mi-e greu să mizez pe victoria uneia dintre cele două jucătoare, așadar am preferat să aleg un pronostic ce se bazează pe faptul că nu vom avea parte de set decisiv în acest meci.

Cred că primul set câștigat de una dintre cele 2 îi va oferi mare încredere acesteia și va reuși să se impună și în cel de-al doilea.

Miki este favorită deoarece este deja intrată în ritmul competițiilor, așadar partida stă la mâna ei, însă depinde și de cum se va prezenta adversara sa.
ABrt
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut
Coco Vandeweghe – Mihaela Buzărnescu (ora 22:00)
Pronostic: 
Ambele jucătoare să câștige un set – Nu
Cota: 
1.57 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: